Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Paralegal/Kvalificerad Juristassistent

Länsförsäkringar AB söker en paralegal/kvalificerad juristassistent

Du erbjuds en spännande och viktig roll som paralegal/kvalificerad juristassistent hos en unik arbetsgivare inom bank- och försäkring med kontor på Gärdet i Stockholm. Du kommer att ges tillfälle att utveckla och fördjupa dina kunskaper avseende bolagsformalia och myndighetsärenden.

Om jobbet

Vi söker en engagerad, noggrann och serviceinriktad paralegal/kvalificerad juristassistent. Du kommer att ansvara för och hantera de administrativa processerna för lämplighetsprövningar och registreringsärenden hos myndigheter. Du kommer i övrigt bistå avdelningens bolagsjurister med upprättande och hantering av olika typer av dokument, styrelsematerial och andra typer av ärenden.

Du kommer vidare hjälpa till med andra administrativa uppgifter som till exempel kontering och fakturering, utskrifter, kopiering, skanning och arkivering, rese- och mötesbokningar och andra uppgifter relaterade till avdelningens aktiviteter. I tjänsten ingår även att hjälpa till med diverse uppgifter inom andra delar av juristfunktionen.

Du erbjuds en roll som kräver ett stort ansvarstagande där du kommer ges tillfälle att utveckla rutiner och processer inom ramen för avdelningens arbete. Vi tänker att du kommer att vara spindeln i nätet på avdelningen – en roll att utvecklas och växa i oavsett vilken bakgrund du har.

Vem är du?

Du får gärna ha högskoleutbildning eller motsvarande. Du har vana vid att arbeta med myndigheters föreskrifter och har erfarenhet av administrativa processer och kontakter med myndigheter. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och har mycket god erfarenhet av office-paketet och liknande IT-stöd.

Som person är du ansvarstagande, strukturerad och serviceinriktad. Du tar egna initiativ och tar dig an dina uppgifter med vilja att lära dig mer. Du har lätt för att samarbeta, har ett prestigelöst förhållningssätt och kan hantera många olika frågor samtidigt. Stora krav ställs på ett gott ordningssinne och noggrannhet i arbetet.

Om oss 

Bolagsjuridik arbetar brett inom affärsjuridiken och bistår Länsförsäkringar AB-koncernen med juridisk rådgivning inom ett antal rättsområden med särskilt fokus på associationsrätt, avtalsrätt och näringsrättsliga regler. Avdelningen består i dag av tio jurister.

Mer information och ansökan

Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Välkommen med din ansökan snarast då vi löpande går vidare med kandidater. Sista ansökningsdag är 18 juni 2021. Vid frågor kontakta Anna Rygaard, chef Bolagsjuridik, telefon 08‑588 41933. Kontaktombud är Mirek Swartz (Forena) telefon 08-588 41892 och Anna Sandqvist (SACO) telefon 08‑588 41650.

Sista ansökningsdag: 2021-06-18 
Klicka här för att ansöka

Arbetsplats:  

Stockholm, SE, 106 50


Dela sidan:
Skriv ut: