Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Öresund Advokat söker ny jurist

Vi söker en biträdande jurist eller advokat till vår advokatbyrå.

Vårt arbete är inriktat på affärsjuridik inom alla dess rättsområden. Vi bistår våra klienter i deras dagliga verksamhet och i deras affärsutveckling för att optimera deras verksamheter. Det innebär att vi arbetar med bl.a. avtalsskrivning, tvistelösning och kvalificerad rådgivning inom många rättsområden. Bland våra klienter finns såväl större internationella bolag som mindre företag inom en rad olika branscher.

Hos oss blir dina arbetsuppgifter kvalificerade och varierande. Det är viktigt för oss att leverera skräddarsydda lösningar till klienten varför du snabbt kommer att komma i kontakt med klienter och driva dina egna ärenden. Du kommer därför till stor del att arbeta självständigt och flexibelt. Noggrannhet, prestigelöshet och intresse för klientkontakt är egenskaper vi tycker är viktiga hos dig.

Vi letar efter dig som har en juristexamen och som är tingsmeriterad vid tingsrätt. Om du dessutom har erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete, till exempel från en affärsjuridisk byrå, är det särskilt meriterande.

Vi är idag fem medarbetare på vår byrå och vårt kontor ligger i centrala Malmö.

Rekryteringen sker löpande och vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt men senast den 16 augusti 2021. Om du har frågor om oss eller om rekryteringen är du välkommen att kontakta advokat Emma Karlsson på emma.karlsson@oresundadvokat.se eller telefon 0703 55 90 83.

Välkommen att skicka din ansökan med personligt brev och CV till emma.karlsson@oresundadvokat.se


Dela sidan:
Skriv ut: