Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Jurist till Trägårdh Advokatbyrå

Trägårdh Advokatbyrå (www.tragardh.se) finns i Malmö och Lund och har nya fräscha kontor nära centralstationerna på båda orterna. Under de senaste åren har byrån expanderat kraftigt och omfattar nu sammanlagt ca 40 medarbetare. Vår verksamhet består i huvudsak av allmän bolagsrätt, fastighets- och entreprenadrätt, insolvensrätt samt tvistelösning.

För att möta en intensiv och tilltagande efterfrågan på våra tjänster behöver vi förstärka vår organisation med en advokat/jurist med obeståndsrättslig inriktning. Tingsmeritering och/eller erfarenhet från advokatbyrå är ett plus.

Du får chansen att utvecklas i en inspirerande arbetsmiljö med härlig stämning, högt i tak och utmanande uppdrag.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och kommer att innebära arbete i såväl Malmö som Lund. Tillträde sker snarast efter överenskommelse.

Ansök genom att ladda upp ditt CV och personliga brev på vår hemsida, www.tragardh.se . Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att ansöka. Om du har frågor eller funderingar kontakta Ulrika Rosvall, som är HR-ansvarig på advokatbyrån, ulrika.rosvall@tragardh.se

Genom att skicka din ansökan till oss godkänner du att vi hanterar dina personuppgifter i syfte för oss att utvärdera din ansökan och i syfte att fullfölja våra skyldigheter enligt lag.

 


Dela sidan:
Skriv ut: