Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

NORDIA Stockholm söker biträdande jurist

Advokatfirman NORDIA är en nordisk advokatbyrå med kontor i Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Helsingfors och Oslo. Vi är verksamma inom svensk och internationell affärsjuridik med inriktning mot försäkrings- och skadeståndsrätt, tvistelösning, immaterial- och marknadsrätt, fastighetsrätt, kommersiell avtalsrätt, bolagsrätt och transaktioner samt affärsrelaterad straffrätt. På kontoret i Stockholm, som ligger i World Trade Center, Kungsbron 1, är vi omkring 35 medarbetare.

 NORDIA Stockholm avser att förstärka med ytterligare minst en duktig och kreativ biträdande jurist med intresse framför allt för kommersiell avtalsrätt, bolagsrätt och transaktioner. Vi söker dig som efter juristexamen har ca 1–3 års arbetslivserfarenhet inom detta område.

Vi har som mål att rekrytera de främsta juristerna och ställer höga krav på dem vi anställer. Vi värdesätter goda betyg och en god förmåga att uttrycka sig på svenska och engelska i tal och skrift. Det är meriterande med notarietjänstgöring och utlandserfarenhet. För att passa vår företagskultur bör du vara utåtriktad, driven och förtroendeingivande.

Hos oss får du redan från starten en nära kontakt med våra ärenden och våra klienter. Vi lägger stor vikt vid god trivsel och erbjuder sociala aktiviteter i stor utsträckning. Hos oss kommer du att utvecklas genom att arbeta nära våra kompetenta jurister. Arbetet kombineras med löpande utbildning.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter och goda möjligheter att utvecklas till en skicklig affärsjurist.

Din ansökan innehållande personligt brev, CV och betyg vill vi ha senast den 1 juli 2021. Ansökan skickas till stockholm@nordialaw.com.

Kontakt

Advokat Emil Hofbard, emil.hofbard@nordialaw.com

Advokat Mårten Stenström, marten.stenstrom@nordialaw.com

Advokat Niklas Hemberg, niklas.hemberg@nordialaw.com

 

Telefon: 08-563 08 100

Välkommen med din ansökan!
www.nordialaw.com


Dela sidan:
Skriv ut: