Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Nischbyrå söker processjurist samt jurist till transaktionsteamet

Falkenborn Advokatbyrå är en exklusiv nischbyrå verksam inom fastighetsbranschen med särskild tonvikt på fastighetstransaktioner, kommersiell hyresrätt och tvistelösning. Våra klienter utgörs framför allt av ledande fastighetsbolag, fonder och några av Sveriges största kapitalförvaltare.

Kvalitet är A och O för oss och vi har därför valt att arbeta med stark specialisering och stort kunskapsutbyte mellan våra anställda. Hos oss kommer du att arbeta i mindre team och nära seniora kollegor.

För oss är det sedan länge självklart att vår arbetsplats ska erbjuda möjlighet till långsiktig utveckling och en sund balans mellan arbete och privatliv. Vi tror att detta i kombination med vår marknadsposition och våra spännande ärenden gör oss till ett unikt och attraktivt alternativ.

Just nu söker vi två jurister. Vi vill att du som söker dig till oss har mycket goda studiemeriter och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Du ska vara ansvarstagande, kvalitetsmedveten och ha ett gott omdöme. Det är viktigt att du har ett intresse för våra klienters affärer, men också att du vill vara med och utveckla verksamheten tillsammans med oss. För att passa i vår verksamhet bör du också ha ett genuint intresse för juridik.

Processjurist

Vi söker en jurist med processvana som vill vara med och utveckla vår grupp för tvistelösning samt företräda våra klienter inför domstol och skiljenämnd. Vårt mål är att du på några års sikt ska arbeta självständigt med tvistelösning. Du som söker tjänsten bör lämpligen vara nybliven fiskal, hålla på att avsluta notarietjänstgöringen eller ha motsvarande erfarenhet av tvistelösning från advokatbyrå. Vill du veta mer om tjänsten eller om oss? Ring Lena R. Westrup (070-348 82 45).

Transaktionsjurist

Vi söker en jurist med viss transaktionsvana. Du kommer främst att arbeta med olika typer av fastighetstransaktioner, men även med annan fastighets- och bolagsrelaterad juridik. Erfarenhet från fastighetsbranschen är meriterande men inget krav för denna tjänst. Du som söker tjänsten bör ha erfarenhet från advokatbyrå eller annan motsvarande erfarenhet. Vill du veta mer om tjänsten? Ring Elin Gylder (070-545 15 14).

___________________________________

Vi vill ha din ansökan senast den 16 mars, men rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte med din ansökan. Ansökan skickar du till karin.vellas@falkenborn.se.


Dela sidan:
Skriv ut: