Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

MAQS söker transaktionsjurister till sitt Malmökontor

Efter ett år med många spännande och stora bolags- och fastighetstransaktioner hoppas vi nu förstärka våra kompetensgrupper för M&A och fastighetstransaktioner med ytterligare biträdande jurister till vårt Malmökontor.

Vi söker primärt dig som är nyexaminerad, har suttit ting eller har arbetat något eller några år på advokatbyrå.

Vad vi kan erbjuda dig

Som medarbetare på MAQS blir du från dag ett en viktig spelare för hela lagets framgång. Att arbeta hos oss kan stundtals vara utmanande men framför allt utvecklande, roligt och omväxlande.

Vi på MAQS prioriterar kunskapsutveckling och erbjuder årliga externa och interna kurser och utbildningar i både juridik och affärsutveckling.

Hos oss får du tidigt en hög nivå av självständighet, men även stöd och hjälp från dina mer erfarna kollegor. Du kommer också att få möjlighet att utvecklas i din yrkesroll på en modern och trevlig arbetsplats där kreativitet uppskattas och där enkelhet, tillgänglighet och nyfikenhet är våra kärnvärden.

Ansökan och tillträde

Vi vill att din ansökan består av ett personligt brev, CV samt betygskopior från svensk juristutbildning. Även andra intyg och meriter är välkomna.

Vi ber dig skicka din ansökan till oss senast den 8 mars 2021.

För frågor och mer information om att arbeta i våra team för M&A och fastighetstransaktioner är du välkommen att kontakta Lovisa Elardt på lovisa.elardt@maqs.com eller telefonnummer 0703 26 65 24.

För frågor och mer information om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Susanne Edensvärd på susanne.edensvard@maqs.com eller telefonnummer 0709 18 26 13.

Kort om oss

MAQS Advokatbyrå erbjuder högkvalitativ affärsjuridisk rådgivning från våra kontor i Malmö, Göteborg, Stockholm och Sundsvall.

Bland våra klienter finns flera spännande svenska och internationella företag och organisationer.

Våra jurister är alla specialiserade inom olika affärsjuridiska områden och branscher, varav våra team för M&A och fastighetstransaktioner består av sammantaget cirka 25 jurister spridda över kontorsgränserna.

www.maqs.com

 


Dela sidan:
Skriv ut: