Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Lönnquist & Co Advokatbyrå söker en advokat/biträdande jurist på deltid eller heltid

 

Om advokatbyrån

Advokatbyrån är inriktad på kommersiella tvister, lokalhyresjuridik samt bolagsrätt. Byrån har kontorsgemenskap med andra advokater i en trivsam lokal centralt belägen nära Nybroplan i Stockholm.

Advokatbyrån behöver nu förstärka verksamheten med en advokat eller biträdande jurist.

Om dig

Det är meriterande om du har erfarenhet av något av advokatbyråns verksamhetsområden och processvana. Du kommer att få betydande eget ansvar och utrymme att utvecklas. Du bör vara van att arbeta självständigt och i team.

Du är en skicklig jurist som har lätt att uttrycka dig i tal och skrift, noggrann samt ha lätt att få goda relationer med klienter och medarbetare. Du vill spela en viktig roll i byråns fortsatta utveckling.

Kvalifikationer

Du har juristexamen. Tingstjänstgöring eller erfarenhet från advokatbyrå är meriterande.

Ansökan m m

Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev till advokat@lonnquist.se senast den 21 april 2021 men gärna så snart som möjligt eftersom ansökningar behandlas löpande. Ansökningar behandlas konfidentiellt. Tillträdesdag enligt överenskommelse. För ytterligare upplysningar kontakta advokat Anders Lönnquist, tel 08-660 93 60, eller per nämnda e-post. Mer information om advokatbyrån finns på www.lonnquist.se.


Dela sidan:
Skriv ut: