Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Lönnquist & Co Advokatbyrå söker Advokat som VD i Stockholm

Advokatbyrån är en mindre och väletablerad byrå inriktad på affärstvister mellan företag, lokalhyresjuridik samt bolagsrätt. Byrån har kontorsgemenskap med andra advokater i en trivsam lokal centralt belägen nära Nybroplan.

Advokatbyrån söker en advokat/VD. Tjänsten innebär att du, utöver att handlägga egna ärenden, i samråd med byråns ägare leder och utvecklar verksamheten bl a innefattande att anställa biträdande jurister. Du har troligen arbetat en tid som advokat och känner att du nu vill ta nästa steg genom att leda och utveckla en advokatbyrå.

Du bör vara en skicklig jurist som har lätt att uttrycka dig i tal och skrift, självgående, noggrann samt ha lätt att få goda relationer med klienter och medarbetare. Det är meriterande med erfarenhet av något av advokatbyråns verksamhetsområden och processvana.

Tillträdesdag enligt överenskommelse. Ansökningar behandlas konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev till advokat@lonnquist.se. Urval sker löpande varför du gärna får inkomma med din ansökan snarast, dock senast den 7 februari 2020. För ytterligare upplysningar kontakta advokat Anders Lönnquist, tel 08-660 93 60, eller per nämnda e-post. Mer information om byrån finns på www.lonnquist.se.


Dela sidan:
Skriv ut: