Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

LegalWorks söker uppsatspraktikanter i Stockholm eller Uppsala som är intresserade av Legal Tech

Är du juriststudent i slutet av dina studier och intresserad av både affärsjuridik och Legal Tech? Nu söker vi på LegalWorks flera praktikanter till hösten.

Vi är ett avslappnat och kreativt gäng som alla har passion för affärsjuridik och innovation. Vi arbetar ständigt med att utveckla oss själva och vårt kunderbjudande och tillsammans skapa unika kundvärden.

Hos oss kommer du få testa på jobbet som jurist i vår rådgivningsverksamhet men också bidra i våra utvecklingsprojekt. Främst kommer du få arbeta i vår digitala plattform Legalbuddy.com, men även i vår bolagsrättsliga plattform Capchap där du kommer få jobba med digitalisering av bolagsstämmor. Du kommer få inblick i vår verksamhet och möjlighet att delta i en rad olika projekt och interna utbildningar. 

Våra önskemål till dig är att du är en duktig blivande jurist med ett entreprenöriellt mindset. Du är nyfiken på Legal Tech och gillar att befinna dig i en dynamisk och expansiv miljö som präglas av en ”allt är möjligt”- mentalitet. Våra klienter är internationella och du behöver hantera både svenska och engelska i tal och skrift. Viktigast av allt är dock din personlighet. Vi vet vad som händer när rätt person matchas med vår företagskultur: magi uppstår.

Ta chansen att göra praktik på en modern, innovativ byrå som jobbar mot en mer syftesdriven och hållbar branschstandard.

Ansök senast den 31 augusti.

Läs mer och ansök – KLICKA HÄR

Vi ser fram emot att höra från dig!

LegalWorks är en av Sveriges ledande aktörer inom ”New Law”. Vårt mission är att förändra juristbranschen och hur juridiska tjänster säljs och levereras. Vi är här för att hjälpa våra kunder att lyckas genom att ta hand om affärsjuridiken på ett modernt sätt. Vi förser dem med talang, kunskap och teknologi i en dynamisk era. Genom vår digitala plattform Legalbuddy erbjuder vi lättillgängligt juridiskt stöd till startups och entreprenörer. Med tekniska användarvänliga lösningar i kombination med erfarna experter skapar vi unika kundvärden.


Dela sidan:
Skriv ut: