Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons
Publicerat 25 juni, 2019

Legally Lady söker nätverksansvarig

Om företaget

Legally Lady tillhör Blendow Group. Vi har funnits i juristbranschen i över 25 år och är i dag störst i Sverige på juridisk kompetensförsörjning. I gruppen finns även bland annat Dagens Juridik, Sveriges största nättidning inom juridik, och BG Institute som genomför utbildningar för exempelvis advokater, bolagsjurister, domare och företagsledare runtom i landet.

Legally Lady är ett oberoende nätverk och en mötesplats för kvinnliga jurister från alla sektorer och nivåer. Vi har funnits sedan 2008 och startades av Blendow Group med syftet att stötta kvinnliga juristers karriärer i en konservativ bransch.

Dina arbetsuppgifter

Du ansvarar primärt för nätverkets fortsatta tillväxt. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg och Malmö där vi arrangerar nätverksträffar. Du ansvarar för att sätta samman intressanta träffar för våra medlemmar och säkerställa att nätverket fortsätter att attrahera nya medlemmar och partners. I rollen ansvarar du även för nyhetsbrev, hemsida och samarbeten med exempelvis Dagens Juridik. Du kommer att jobba med att skapa samarbeten med olika arbetsgivare samt representera nätverket i olika sammanhang.

Din profil

Vi söker dig som är driven i frågor som ligger nära nätverkets kärna.

Vi söker en person som vill arbeta nära verksamheten i en relationsskapande funktion. Du bör ha ett genuint intresse för affärer och tycka om att leverera god service. Du trivs med att självständigt styra och prioritera ditt arbete och hantera en stor variation av frågor inom olika områden där du blir en integrerad del i processerna.

I kombination med ett professionellt och affärsmässigt agerande och intresse för entreprenörskap och ett föredömligt agerande gentemot andra i din omgivning så har du goda förutsättningar att lyckas hos oss.

Vi erbjuder

Du kommer att få jobba med duktiga kollegor i en organisation som präglas av entreprenörsanda och uppkavlade ärmar där vi tror på dig som individ. Vi strävar alltid framåt och sätter ständigt nya ambitiösa målsättningar.

Vi erbjuder goda möjligheter till förkovring och utveckling. Vi sitter i trevliga lokaler ett stenkast från Humlegården på Östermalm i Stockholm.

Läs mer på www.legallylady.se och www.blendow.se

Anställning och kontakt

Tjänsten är tillsvidare med placering i Stockholm på Humlegårdsgatan 14. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Skicka din ansökan till marcus.bouvin@blendow.se.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande, dock senast den 28:e juli 2019.


Dela sidan:
Skriv ut: