Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Legal counsel till Tre med intresse för konsumenträtt

Välkommen till Tre, telekomaktören som älskar att utmana och utforska.  Vi tror på laget före jaget, vi vill ge dig ditt livs bästa ledare, vi älskar olikheter, hatar orättvisor och vi applåderar bra resultat framför långa arbetsveckor. Visst låter det Trevligt?

Just nu händer det många spännande saker hos oss på Tre, en av Sveriges största Telekomoperatörer, och vi söker nu ytterligare en Legal Counsel till vårt Corporate Commercial-team.

Mer om rollen

Tre Legal består av fyra team: Corporate Commercial, Regulatory, Privacy och Sourcing. Du ingår här i vårt Corporate Commercial-teamsom arbetar brett i alla legala ärenden som rör Tre Sverige. Du kommer här ha en bred juristroll och bistå med rådgivning till organisationens avdelningar inom olika rättsområden, men ha särskilt fokus  på konsumenträttsliga frågor samt förhandling och upprättande av olika typer av kommersiella avtal. Du kommer även att ha en viktig roll i avdelningens arbete med integritetsskydd och vid rapportering till och kommunikation med myndigheter, samt även få utveckla din kompetens inom andra områden. Du arbetar nära bolagets övriga jurister, chefer och kollegor och har även nära kontakt med våra systerbolag i Danmark, Italien, Österrike och Storbritannien.

Du kan se fram emot att

  • Ingå i ett av branschen uppmärksammat Legal-team (jajamen, vi listades på ”Legal 500 GC Powerlist: Sweden Teams 2019”)
  • Jobba brett men ändå fokuserat med den affärsjuridik som intresserar dig
  • Vara en del av en av Sveriges bästa arbetsplatser (Great place to work 2021)
  • Jobba på kontoret i 3huset, byggt för oss Treor. Men vi har också utrymme för flexibilitet i vår vardag.
  • Fortsätta bygga din karriär och utvecklas i ett mycket kompetent, drivet och trevligt team.

Vi söker dig som

Har svensk juristexamen och ca 2-4 års erfarenhet från byrå och/eller som bolagsjurist.  Du har med andra ord en bred juridisk erfarenhet, men ett extra intresse för konsumenträtt och kommersiella avtal. Har du dessutom har erfarenhet från tingstjänstgöring eller annat arbete i domstol eller i/mot andra myndigheter, så är det värdefullt för rollen . Svenska och engelska obehindrat i tal och skrift är en självklarhet.

Du är antagligen den i din omgivning som är snabb på att svara ”jajamen, det löser vi!” och har ordning och reda omkring dig. Då arbetet till stor del präglas av teamwork, är det viktigt för oss att finna rätt person. Vi lägger stor vikt vid öppenhet och samarbete vilket förutsätter att du är en flexibel och prestigelös person med god social kompetens. Du delar också vår syn på att vara serviceminded i det här yrket innebär att kunna prioritera, vara klok och ödmjuk samt att kunna förklara för andra på ett sätt som gör deras arbete lättare. För att få ihop detta gillar du att ta egna iniativ och fatta avvägda beslut.

Ansök

Visst låter det intressant? Sök idag!  Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Ansökan sker via denna annons (vi kan inte ta emot ansökningar per mail).

Klicka här för att ansöka

Välkommen till Tre!


Dela sidan:
Skriv ut: