Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Kilpatrick Townsend söker entreprenadrättsjurister

Nu söker vi entreprenadrättsjurister till vårt Stockholmskontor.

Om Kilpatrick Townsend

Kilpatrick Townsend är en affärsjuridisk advokatbyrå med totalt 21 kontor varav 17 i USA och ett vardera i Beijing, Shanghai, Stockholm och Tokyo. Stockholmskontoret tillhandahåller rådgivning och affärsjuridiska lösningar inom flertalet rättsområden. Hos oss arbetar 50 personer varav drygt 35 är jurister.

Vi är en tillräckligt stor advokatbyrå för att kunna hantera de ofta komplicerade affärsjuridiska frågeställningar våra klienter möter, samtidigt som varje klient erbjuds ett personligt omhändertagande med fokus på goda och långsiktiga relationer. Det är enkelt och trevligt att arbeta med oss.

Beskrivning av tjänsten

Du kommer att hantera entreprenadrättsliga ärenden med fokus på avtalsrättsliga och civilrättsliga frågeställningar och ingå i vår entreprenadrättsgrupp som rankas som en av de bästa i landet, bl.a. av det högt ansedda rankinginstitutet Legal 500. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera frågeställningar som uppstår i ett entreprenadavtals alla faser och avse bl.a. förfrågningsunderlag, anbud och avtalsförhandlingar, samt löpande rådgivning under entreprenadens genomförande och avslut.

Vi anlitas som rådgivare i stora och komplexa bygg- och anläggningsprojekt såväl som i mindre entreprenader. Utöver den avtalsrättsliga rådgivningen agerar vi ofta ombud i entreprenadtvister, såväl i skiljeförfarande som i allmän domstol. Våra klienter inkluderar bl.a. industribolag, konsultbolag, entreprenörer, fastighetsägare, arkitekthus och försäkringsbolag. Våra klienter finns i såväl den privata som den offentliga sfären och är inhemska såväl som internationella.

Vårt erbjudande

Som entreprenadrättsjurist hos oss blir du snabbt en viktig del i det team av jurister som arbetar med entreprenadrättsliga frågor. Hos oss får du möjlighet att lära dig av de allra främsta i branschen. Vi kan också lova dig mycket goda utvecklingsmöjligheter och omväxlande samt stimulerande arbetsuppgifter. Under ledning av erfarna jurister får du tidigt möjlighet till självständigt arbete och direktkontakt med våra klienter.

Vi har ett gediget internt utbildningsprogram som bl.a. omfattar inspirationsföreläsningar, fördjupning inom olika rättsområden samt utbildningar inom affärsengelska, retorik, affärsutveckling, ekonomi och IT. Du uppmuntras även att delta i externa utbildningar efter individuellt val. Vi erbjuder också våra biträdande jurister möjligheten att åka på secondment till våra kontor i USA.

Det råder en familjär stämning hos oss och vi månar om att alla ska känna arbetsglädje och trivsel, såväl i vårt juridiska arbete som på det sociala planet. Vi anordnar regelbundet uppskattade personalaktiviteter och åker även på en gemensam byråresa varje år. Vi värdesätter en god balans mellan arbete, fritid och familjeliv.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har svensk juristexamen och minst tre års praktisk erfarenhet av entreprenadrätt, från advokatbyrå eller bolag. Din språkkänsla är mycket god och du behärskar engelska i såväl tal som skrift.

För att bli en framgångsrik jurist hos oss ser vi att du har ett genuint intresse för juridik och att du trivs i advokatrollen. Att du är noggrann, kreativ och har en mycket god analytisk förmåga ser vi som en självklarhet. Vi tror dessutom att du är en engagerad och prestigelös lagspelare. Eftersom vi tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet är din personlighet lika viktig som dina formella meriter. Vi tror därför att du delar våra värderingar och att du är en person som vill bidra till den goda stämningen på byrån.

Frågor?

Om du har frågor, kontakta gärna advokat Nicklas Björklund, tel. 0733-58 61 17 alt. nbjorklund@kilpatricktownsend.com eller HR-ansvarig Jessica Ahlsén, tel. 0733-58 28 55 alt. jahlsen@kilpatricktownsend.com. Besök gärna vår hemsida, kilpatricktownsend.se.

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum är den 21 mars 2021. Vi ser fram emot din ansökan! Klicka HÄR


Dela sidan:
Skriv ut: