Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Kapitalmarknads- och M&A-jurister till Wigge & Partners

Våra medarbetare utgör kärnan i vår verksamhet. Vi lägger stor vikt vid att erbjuda en stimulerande och öppen arbetsmiljö där kommersiella jurister kan utvecklas. Välkommen till Wigge & Partners!

Wigge & Partners är en ledande affärsjuridisk boutiquebyrå med fokus på transaktioner. Som en modern advokatbyrå kombinerar vi entreprenöriell drivkraft och engagemang med solid juridisk kunskap, lyhördhet och en sund företagskultur.

Vi drivs av glädjen i att göra affärer och av att skapa långsiktiga relationer och vi växer starkt. Eftersom våra medarbetare utgör kärnan i vår verksamhet lägger vi stor vikt vid att erbjuda en stimulerande och öppen arbetsmiljö där kommersiella jurister kan utvecklas.

Våra praktikområden är M&A och PE, Bank & Finans, Fonder och Investeringar, Corporate Commercial, Fastighetsrätt, Capital Markets och Publik M&A.

Wigge & Partners har sedan starten 2015 haft en kraftig tillväxt, och vi är idag 46 medarbetare varav nio är delägare. Vi fortsätter att expandera och söker nu fyra talangfulla biträdande jurister till våra verksamhetsgrupper för publik och privat M&A.

Till gruppen Kapitalmarknad och publik M&A söker vi dels dig som är i slutet av eller nyligen har avslutat din juristutbildning och dels dig som har mellan 2-5 års erfarenhet från advokatbyrå eller bolag och är en van projektledare. Till gruppen Privat M&A söker vi dig som har 1-4 års erfarenhet som transaktionsjurist och någon erfarenhet av att leda projekt. Som sökande bör du ha utmärkta betyg från juristlinjen och ett genuint intresse för affärer, samt lockas av att arbeta i ett team med stark lagkänsla och framåtanda.

I den här rekryteringen samarbetar vi med FAIRPLACE*. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta Anna Lensmar-Friedman på tfn 076-000 25 55, anna.lensmar-friedman@fairplace.se. Sista ansökningsdag är 16 oktober. Urval sker löpande så välkommen med din ansökan, tillsammans med betygshandlingar, redan idag.

Klicka här för att ansöka 


Dela sidan:
Skriv ut: