Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Juriststudenter (deltid) till Ework Group

Om företaget 

Ework Group är en börsnoterad konsultförmedlare med fokus på IT, telekom, teknik och affärsutveckling. Ework grundades år 2000 i Sverige och är nu aktiva i Sverige, Norge, Danmark, Finland och Polen. Bolaget har ramavtal med över 170 ledande bolag inom olika branscher och har över 10 000 konsulter på uppdrag. Eworks huvudkontor ligger i Stockholm och Eworks aktier är listade på Nasdaq Stockholm.

Om rollen

Som extrajurist på Ework Group jobbar du deltid med att stötta juristteamet inom diverse juridiska frågor så som avtalsförhandlingar, rättsutredningar och med att strukturera och organisera juridiska dokument. Anställningen är en behovsanställning på timbasis.

Krav

Du ska vara lättlärd, service minded, organiserad och vara noggrann med en stark känsla för detaljer. Du ska uttrycka dig mycket väl i tal och skrift samt ha goda kunskaper i Officepaketet. Du bör vara intresserad av kommersiella avtal, offentlig upphandling och GDPR.

Rekryteringen görs i samarbete med Legal Career. För frågor om ansökan, kontakta rekryteringskonsult Carl Berg på 0790633464. Observera att vi endast tar emot ansökningar genom TeamTailor på grund av GDPR.

För frågor om tjänsten, kontakta Head of Legal Mia Lavett på mia.lavett@eworkgroup.se

Klicka här för att ansöka


Dela sidan:
Skriv ut: