Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons
Publicerat 10 september, 2019

Juriststudent till BG Institute

BG Institute är idag marknadsledande inom privat utbildning i juridik och med juridiken som bas erbjuder vi utbildningar inom fyra olika block; Jurister/Advokater, Fastighet, HR samt Skatt/Ekonomi.

Dina arbetsuppgifter

Har du läst minst fem terminer på juristprogrammet och letar efter en möjlighet att arbeta med juridiken i praktiken? Då är BG Institute arbetsplatsen för dig! Att arbeta på vår utvecklingsavdelning är en fantastisk möjlighet att omsätta och utveckla dina kunskaper från juridikstudierna i verkligheten.

BG Institute utvecklar, marknadsför och säljer juridiska utbildningar till yrkesverksamma jurister och övriga beslutsfattare som kontinuerligt kommer i kontakt med juridiken. Vi vänder oss till både näringslivet och offentlig sektor.

Arbetsuppgifterna är blandade och innefattar bland annat utveckla fysiska utbildningar likväl som e-learning. Detta sker under överseende av en av våra jurister, men det ställer ändå krav på självständighet och juridisk kompetens. I arbetsuppgifterna ingår bla avtalshantering samt redaktionella uppgifter såsom att skriva artiklar om aktuella rättsfall och lagstiftning. Du kommer även ha fortlöpande kontakter med juridiska experter och föreläsare.

Din profil

  • Har studerat minst fem terminer på juristlinjen med goda resultat.
  • Är nyfiken och tycker att det är kul att hålla dig uppdaterad kring vad som händer inom juridiken, näringslivet och i samhället generellt.
  • Är duktig på att uttrycka dig i både tal och skrift.
  • Är självständig, prestigelös och effektiv.
  • Är utåtriktad och har lätt för att skapa kontakt med människor.

Vi erbjuder

Du kommer att få jobba med duktiga kollegor i en organisation som präglas av entreprenörsanda och uppkavlade ärmar där vi tror på dig som individ. Vi strävar alltid framåt och sätter ständigt nya ambitiösa målsättningar.

Tjänsten erbjuder goda möjligheter till förkovring och utveckling.

Anställning och ansökan

Hur mycket du vill jobba är till stor del upp dig, men vi ser gärna att du är flexibel och har möjlighet att arbeta minst en dag i veckan med start under hösten. Arbetet utförs mot timlön på plats i våra centralt belägna lokaler på Östermalm i Stockholm.

För eventuella frågor är du välkommen att kontakta vår utvecklingschef Nina Berggren på nina.berggren@bginstitute.se

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, då urval och intervjuer sker löpande, dock senast den 20:e september 2019. Mer info och ansökan – klicka HÄR

BG Institute är en del av Blendow Group och ledande leverantör av privat utbildning inom juridik på den svenska marknaden.

Vill du veta mer om BG Institute? Klicka på länken för att läsa om oss:

https://www.bginstitute.se/om-…


Dela sidan:
Skriv ut: