Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Juristrekryterare till Legal career

Vill du ha ett roligt och utmanande jobb där ingen dag är den andra lik? Nu söker vi en juristrekryterare som vill vara med och utveckla vår rekryterings- och interimsverksamhet!

Om oss

Legal Career är en del av Blendow Group som i över 30 år levererat juridisk kompetensförsörjning genom bland annat Dagens Juridik, nyhetsbyrån Lexnova och kursarrangören BG Institute. Vi rekryterar till samtliga roller inom det juridiska tjänsteområdet och har en snabbväxande interimsverksamhet där vi erbjuder både egna konsulter och seniora underkonsulter från vårt stora nätverk.

Om rollen

Som rekryterare kommer du arbeta både med att sälja in våra tjänster och med att genomföra hela rekryteringsprocesser. Du kommer driva många parallella projekt och ha daglig kontakt med potentiella kunder, uppdragsgivare och kandidater och aktivt arbeta med marknadsföring mot dessa grupper. Du kommer även sälja in våra interimslösningar och med tiden ansvara för din egen konsultgrupp.

En stor del av arbetet kommer utföras självständigt mot tydliga mål och med dagligt stöd och uppföljning av affärsområdesansvarig. Du kommer därför ha viss möjlighet att själv anpassa dina arbetsdagar och arbetsuppgifter. Tjänsten är förlagd till vårt kontor på Humlegårdsgatan men en del av arbetet kan utföras på distans. Intervjuer hålls löpande och tillträde sker enligt överenskommelse.

Om dig

Du behöver vara jurist, ha en juristexamen eller av annan anledning ha mycket goda kunskaper om juristyrket i Sverige. Det är meriterande om du redan har arbetat med rekrytering, försäljning eller annan marknadsföring, men viktigare är att du har god känsla för service, hög anpassningsförmåga och stark vilja att göra affärer. Du behöver även ha ett genuint intresse för att knyta nya kontakter, bygga nätverk och skapa långsiktiga relationer. Det är också viktigt att du är självgående, resultatorienterad och har en hög förmåga att få saker gjorda. Vidare behöver du ha mycket hög förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Lön och förmåner

  • Grundlön + rörlig del
  • Friskvårdsbidrag
  • Tjänstepension

Vill du veta mer?

Klicka här för att ansöka

Kontakta rekryterande chef Carl Berg på 0790633464 eller på carl.berg@legalcareer.se för mer information om tjänsten.


Dela sidan:
Skriv ut: