Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Jurister till den Operativa avdelningen

Den 1 januari 2019 infördes ett licenssystem och en spelmarknad i konkurrens i Sverige. Vill du vara en del av Sveriges nya spelmyndighet och en del i arbetet med den fortsatta utvecklingen av Spelinspektionen? Vi söker nu en eller flera jurister till den Operativa avdelningens enhet för kommersiellt onlinespel och vadhållning.

Vi sitter i moderna och trevliga lokaler med fem minuters promenad till Strängnäs nya Resecentrum. Med tåg tar det knappt 50 minuter till Stockholm och 18 minuter till Eskilstuna.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara placerad på den Operativa avdelningens enhet  som ansvarar för licensgivning och tillsyn när det gäller kommersiellt onlinespel och vadhållning, samt för arbetet mot matchfixning. På den Operativa avdelningen finns tre enheter med olika ansvarsområden.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå i att utreda och bedöma inkomna licensansökningar, sätta upp förslag till beslut som du sedan föredrar, planera och genomföra tillsynsaktiviteter mot de aktörer som har fått licens och därefter skriva förslag till beslut. Du kommer att vara med och skapa praxis på området och du kommer genom dina kunskaper och erfarenheter bidra till att stärka den juridiska kompetensen hos oss.

Du utgår i ditt arbete från lagar och föreskrifter för att på ett objektivt sätt göra bedömningar. Ditt sätt att arbeta ska präglas av tydlighet, trovärdighet, integritet, effektivitet och god service, samt utgå från den statliga värdegrunden. Internationella kontakter förekommer eftersom flertalet aktörer inom enhetens ansvarsområde är hemmahörande utomlands.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är notariemeriterad jurist eller har motsvarande erfarenhet från arbete vid domstol eller annan statlig myndighet. Det är meriterande om du har erfarenhet från tillsynsverksamhet eller annan relevant verksamhet.

Som person är du drivande, initiativrik, prestigelös, strukturerad och har ett analytiskt förhållningssätt. Du ska ha förmåga att uttrycka dig mycket väl i tal och skrift. Du ska också ha en god förmåga i engelska. Det är viktigt att du trivs med att växla mellan att arbeta självständigt och i grupp, samt har lätt för och tycker om att samarbeta med andra.  Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din förmåga att bidra till en god och trevlig arbetsmiljö. Resor i tjänsten kan förekomma, såväl inrikes som utrikes.

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Spelinspektionen eftersträvar mångfald ur alla aspekter.

Frågor om tjänsten besvaras av enhetschefen Nicklas Hjertonsson, 0152-650 182. Fackliga kontaktpersoner är Elisabet Sente (SACO) 0152-650 149 och Eva-Britt Öberg (ST), 0152-650 148.

Ansök senast 31 mars

Är du intresserad av att arbeta inom en utvecklande verksamhet? Skicka då din ansökan med personligt brev, CV, referenser och löneanspråk till registrator@spelinspektionen.se. Märk ansökan med Dnr 20Si742.

Ansökan ska vara oss tillhanda senast den 31 mars 2020. Intervjuer kan komma att ske under ansökningstiden.


Dela sidan:
Skriv ut: