Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Jurist med arbetsrättslig inriktning till Karolinska Universitetssjukhuset

Vi erbjuder
Som arbetsrättsjurist på Karolinska Universitetssjukhuset erbjuds du en unik möjlighet att på nära håll stötta vår verksamhet med såväl strategiskt som hands-on juridiskt stöd för att optimera förutsättningarna för sjukhuset att bedriva vård i världsklass.

Om tjänsten
Som arbetsrättsjurist bistår du såväl HR internt som verksamheten i övrigt med kvalificerad juridisk rådgivning inom arbetsrättens område. Arbetet är omväxlingsvis operativt/hands-on och omväxlingsvis strategiskt.

Typiska uppgifter för rollen är att bistå i komplicerade individärenden, upprätta avtal, genomföra fackliga förhandlingar och upprätta/utveckla/uppdatera styrande dokument och vägledande information. I rollen ligger också att omvärldsbevaka och att hålla organisationen uppdaterad på ny lagstiftning och praxis.

Tjänsten innebär en utökning av vår juridiska del och du rapporterar direkt till förhandlingschefen. Arbetet är förlagt till både Solna och Huddinge.
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi söker
Vi söker dig som lockas av att stötta organisationen med situationsanpassad juridisk rådgivning utifrån verksamhetens specifika förutsättningar. Du är analytisk, självgående och lösningsorienterad, samtidigt som du är välgrundad i det juridiska ramverket. Därutöver tror vi att du har mycket goda interpersonella egenskaper och trivs med att jobba i team.

Kvalifikationer
Krav: Jur. kand./juristexamen med tre till fem års erfarenhet av arbetsrättslig rådgivning i linjeorganisation, på arbetsgivarorganisation, advokatbyrå eller motsvarande.

Meriterande: Det är meriterande om du har processvana och/eller erfarenhet av GDPR-förändringsarbete.

Välkommen att söka!

Ansökan
I vår rekryteringsprocess använder vi oss av Assessios test MAP och Matrigma. MAP är ett personlighetstest och Matrigma är ett icke-verbalt begåvningstest och båda bygger på arbetspsykologisk forskning. Testerna används som ett komplement till dina erfarenheter och kompetenser och syftet är att göra vår urvalsprocess kvalitetssäker och transparent.

Efter ansökningstidens slut kommer du att få ett mejl med en länk till testerna. Du får sedan tre arbetsdagar på dig att genomföra testerna.

Din ansökan är inte komplett förrän du genomfört testerna.

Välkommen med din ansökan genom att klicka HÄR. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. Personligt brev
2. CV
3. Övriga bilagor
4. Genomförda tester (MAP och Matrigma)

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Karolinska Universitetssjukhuset är ett av Europas största universitetssjukhus. Tillsammans med Karolinska Institutet leder vi den medicinska utvecklingen i Sverige. Sjukvård, forskning och utbildning är lika viktiga delar i arbetet för att förlänga och förbättra människors liv.

Varje år besöker 1,5 miljoner patienter sjukhuset, de flesta kommer från Stockholmsregionen, men Karolinska tar även emot patienter från andra delar av landet och andra länder.

Nya Karolinska Solna-projektet skapar nya förutsättningar för Karolinska Universitetssjukhuset att bedriva den mest avancerade vården. De första patienterna togs emot i den nya sjukhusbyggnaden i november 2016.


Dela sidan:
Skriv ut: