Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Jurist inom IT, dataskydd och cybersäkerhet till Secure State Cyber

Secure State Cyber är ett oberoende kunskapsföretag och har sedan 2005 varit verksamt inom området informations- och cybersäkerhet samt dataskydd. Vårt huvudkontor ligger i Norrköping, men vi har även kontor i Stockholm, Malmö och i Kanada. 

OM TJÄNSTEN

Som anställd konsult på Secure State Cyber kommer du arbeta proaktivt med dataskydd och avancerad informations- och cybersäkerhet inom både det privata och det offentliga. Våra kunder är främst stora och medelstora företag samt myndigheter, regioner, kommuner och försvar. Alla våra medarbetare är specialister med bakgrund inom teknisk cybersäkerhet eller juridik med inriktning mot integritetsskydd och GDPR.

Du kommer ingå i ett specialistteam med andra cybersäkerhetskonsulter och hjälpa våra kunder att skapa tillit till sina system och processer så att deras verksamheter skyddas. Du kommer även få möjlighet att själv leda team och driva egna projekt.

OM DIG

Vi söker dig som har jur. kand eller juristexamen och minst 3 års yrkeserfarenhet inom IT-rätt, integritetsskydd, GDPR eller närliggande områden. Du behöver även ha ett starkt intresse för informations- och cybersäkerhet och ska trivas med att arbeta i konsultrollen. Tidigare erfarenhet inom området samt arbete som konsult eller projektledare, gärna i privat sektor, är meriterande.

Du kan arbeta självständigt och är kvalitetsmedveten med ett noggrant och strukturerat arbetssätt. Vidare behöver du vara social, ha mycket god samarbetsförmåga och vara bekväm med mycket kundkontakt. God förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på både svenska och engelska är också ett krav.

Eftersom vi arbetar med säkerhetsklassade verksamheter kräver tjänsten svenskt medborgarskap och en bakgrundskontroll med registerutdrag kommer genomföras under början av anställningsprocessen.

ANSTÄLLNING

Tjänsten är tillsvidare med placering i Malmö, Stockholm eller Norrköping.

Den här rekryteringen görs i samarbete med Legal Career. För frågor om processen eller din ansökan, kontakta ansvarig rekryterare Carl Berg på 079063346

Klicka här för att ansöka
Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, urval och intervjuer sker löpande!


Dela sidan:
Skriv ut: