Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons
Publicerat 24 maj, 2019

Jurist – affärsområdet Kredit & Obestånd – Stockholm

Om tjänsten: Vi söker en jurist till vårt affärsområde Kredit & Obestånd där du självständigt och i team kommer att handlägga konkurser, likvidationer och företagsrekonstruktioner.

WSA driver företagsrekonstruktioner och konkurser med utgångspunkten att fordringsägarna inte ska behöva avstå något värde. Som en av landets största aktörer inom kredit och obestånd har vi erfarenhet av alla branscher och tillgång till ett brett nätverk av de andra kompetenser som behövs för nå specifika mål. Inom ramen för din tjänst kommer du även få arbeta med förebyggande åtgärder så som kredit- och refinansiering, omförhandling av betalningsflöden och krediter samt helt förändra företags affärsmodeller.

Vi har arbetat med flera av Sveriges största obeståndsärenden genom tiderna. Den kompetensen tar vi med oss i alla kredit- och obeståndsfrågor som dyker upp i klientens verksamhet.

Om oss. Vi är en av Sveriges större advokatbyråer med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Borås, Jönköping och Umeå. Vårt mål är att uppnå största möjliga affärsnytta för våra klienter och det gör vi tillsammans med över 100 engagerade, innovativa och skickliga medarbetare. Vi erbjuder en utmanande och rolig arbetsplats där vi utvecklas och trivs.

Vi har ett stort intresse för juridisk problemlösning och har hög integritet. Vi är noggranna och arbetar målinriktat och vi gillar att jobba i team.

Om dig. Vi söker dig som har minst ett års tidigare yrkeserfarenhet inom affärsområdet Kredit & Obestånd, gärna med vana att självständigt och i team handlägga konkurser, likvidationer och företagsrekonstruktioner. Tingsmeritering är meriterande men inte ett krav.

Hos oss arbetar vi i regel i projekt som behöver starka team med olika kompetenser. Du kommer därmed uppskattas lika högt för ett analytiskt och metodiskt arbetssätt som för god social förmåga och prestigelöshet.

Tillsammans ser vi till att du får rätt fortbildning och stöd för att fortsätta utvecklas inom ramen för affärsområdet. Vi tillämpar lönetrappa och gemensam provision.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Paul Sredojevic (paul.sredojevic@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan! – mer information och ansökan klicka HÄR


Dela sidan:
Skriv ut: