Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Junior skattejurist med intresse för Transfer Pricing

Har du intresse för transfer pricing och internationell beskattning? Vill du arbeta brett inom ett av Svalners växande verksamhetsområden? Vårt team inom Transfer Pricing söker fler kollegor som vill bli en del av vår spännande satsning och ytterligare accelerera Svalners tillväxt.

På Svalner arbetar du tillsammans med Sveriges främsta skattejurister vilket ger dig en unik möjlighet till snabb professionell utveckling i en mycket affärsmässig och driven organisation. Vi arbetar i dedikerade team och har stor erfarenhet av kvalificerad skatterådgivning. Tillsammans är vi mer än 90 kollegor som arbetar med skatterådgivning, finansiell rådgivning samt redovisning. Svalner är en del av det internationella nätverket WTS Global som är verksamt i mer än 100 länder.

Om rollen
Svalners transfer pricing grupp växer och söker ytterligare medarbetare i form av nyutexaminerad skattejurist eller dig med något års erfarenhet från revisionsbyrå eller byrå.

I denna roll erbjuds du möjligheten att arbeta med varierande arbetsuppgifter som rör transfer pricing och internationell beskattning. Som ett led i att kunna erbjuda våra klienter global service av högsta kvalitet kommer du löpande ha kontakt med våra utländska kollegor inom WTS Global, världens ledande nätverk för oberoende skatterådgivning.

Då vår transfer pricing grupp är i tillväxtfas förväntas du att tillsammans med, och under ledning av, senior managers och delägare kunna driva det dagliga arbetet vid genomföranden och leveranser av såväl enskilda ärenden som större projekt. Som junior kollega kommer du alltid ha tillgång till stöd och handledning från seniora medarbetare.

Kvalifikationer
För att lyckas i denna roll är det av stor vikt att du brinner för att leverera på högsta nivå med frihet under ansvar. Att du är en lösningsorienterad, förtroendeingivande, prestigelös och kommunikativ person med fallenhet för att bygga långsiktiga relationer med såväl klienter som kollegor är centralt. Affärsmässighet och förmåga att förstå våra klienters behov är avgörande egenskaper.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift då vi bistår med rådgivning internationellt genom vårt partnernätverk WTS Global.

Du har en svensk juristexamen eller affärsjuridisk examen med fokus på skatt och är materiellt intresserad av transfer pricing och internationell skatt. Vi förväntar oss att du på sikt ska kunna driva ärenden och utredningar på ett självständigt och ansvarsfullt sätt.

Vi ser framför oss att du är en positiv och samarbetsvillig person som vill vara en del av en väl sammanhållen grupp. Vidare är du en driven och initiativtagande person som vill vara delaktig i att lyfta Svalners tjänsteerbjudande till nästa nivå.

För frågor om tjänsten kontakta:
Patrik Sedlar, Senior Manager, eller Emelie Malmgren, HR

Patrik.sedlar@svalner.se

Emelie.malmgren@svalner.se

Klicka här för att ansöka 


Dela sidan:
Skriv ut: