Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Junior jurist söks till Born Advokater

Born är en nystartad boutiquebyrå där våra klienters affärsintresse är vårt fokus. Vi biträder våra klienter i samtliga delar av affären, från strukturfrågor och due diligence till förhandling, finansiering samt vid behov av tvistlösning.

Vår ambition är att vara en ledande byrå inom våra specialistområden: företagsöverlåtelser, fastighetsrätt, bank & finans, kapitalmarknad och tvistlösning.

Born Advokater är i en kraftig tillväxtfas med hög efterfrågan av våra tjänster. Vi söker därför dig som är tingsmeriterad eller har annan relevant arbetserfarenhet inom våra områden. Erfarenhet av transaktionsjuridik och bank & finansjuridik är särskilt meriterande.

Vi söker även nyutexaminerade jurister med goda betyg och vitsord samt brinnande intresse för våra verksamhetsområden.

Dina arbetsuppgifter

Hos oss kommer du att hantera vitt skilda ärenden inom våra områden, ofta med fokus på fastighetssektorn. Tillsammans med kollegorna i teamet kommer du att få ta eget ansvar och vara en viktig del i vidareutvecklingen av vårt konkurrenskraftiga erbjudande.
Vi är ett team som drivs av att leverera på toppnivå samtidigt som vi bygger och utvecklar såväl vår interna kompetens som relationen till våra klienter.

Vad kan vi erbjuda dig?

Du ansluter till en advokatbyrå som befinner sig i en spännande fas med stark tillväxt under vårt nya varumärke Born. Från första dagen blir du en viktig och synlig del av vårt team. Vi ställer höga krav på dig liksom du kan göra på oss. Här arbetar du i en snabbrörlig och klientnära organisation.

Det är högt i tak och vi värdesätter att alla medarbetare trivs, för att öka engagemanget både inom gruppen och för byrån i dess helhet. Det finns stora möjligheter för rätt person att växa tillsammans med byrån.

Vem är du?

För att trivas hos oss bör du förutom att vara en skarp och analytisk jurist även vara en ambitiös och kreativ person. Du kommer tidigt att ges stort förtroende till klientkontakter och eget ansvar. Det krävs därför att du är mogen att växa in i rollen som rådgivare även i komplexa ärenden. Du bör vara en person som gärna antar utmaningar och vill lära dig mer, samt är bra på att bygga relationer både externt och internt. Självklart arbetar du obehindrat på både svenska och engelska.

Ansökan

Välkommen senast den 16 januari 2022 med din ansökan med CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet samt andra relevanta betyg och intyg till rekrytering@born.se. Vi återkommer till utvalda kandidater efter ansökningsperiodens utgång med kallelse till intervju. Urval kan även ske löpande.

För mer information vänligen kontakta Erik Borgblad eller Jonas Gombrii. Kontaktuppgifter finns på vår webbsida, www.born.se.


Dela sidan:
Skriv ut: