Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Junior bolagsjurist till Stureplansgruppen

Stureplansgruppen är en av Sveriges ledande aktörer inom nöjesbranschen och bedriver verksamheter inom bland annat restaurang, hotell, event, nattliv och konferens. Koncernen omsätter 1,2 miljarder kr och består i dagsläget av ca 40 olika verksamheter där alla har unika koncept.

Till vår juristavdelning söker vi nu en affärsinriktad jurist till vårt huvudkontor i Stockholm. Du hanterar bolagsformalia samt biträder chefsjurist och VD i juridiska processer. Du bistår dem i arbetet men rollen ställer höga krav på initiativförmåga och resultat. Rollen är administrativ med en blandning av uppgifter, exempelvis kommer du självständigt att ta fram, utvärdera och förhandla koncernens tjänsteavtal. Vi ser gärna att du har ett intresse för arbetsrätt då det kommer att vara en stor del av tjänsten. I ett längre perspektiv är förhoppningen att du arbetar med compliance och säkerställer koncernens regelefterlevnad och under ledning av chefsjurist driver omfattande förändringsprocesser framåt.

För att lyckas i rollen ser vi att du har en juristexamen och kvalificerat arbete på advokatbyrå eller bolag under din studietid och/eller något års relevant arbetslivserfarenhet. Som person är du positiv och tar ansvar för en större helhet och ser möjligheterna med goda relationer. Du har sinne för ordning, struktur och tycker om att arbeta metodiskt i det affärsadministrativa arbetet. Du har förmågan att läsa, förstå och identifiera de juridiska aspekterna/riskerna i de avtal du hanterar och brinner för att driva saker framåt.

Låter det intressant?
Du söker tjänsten genom att skicka in din ansökan med CV, personligt brev och betyg till chefsjurist Sofie Storckenfeldt på sofie.storckenfeldt@stureplansgruppen.se. Du kan också vända dig till Sofie vid frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen.

Tillsättning: Omgående

Sista ansökningsdag är 2021-08-15.

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Vi undanber oss kontakter från rekryteringsföretag, annonssäljare och liknande beträffande denna annonsering.

 


Dela sidan:
Skriv ut: