Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Interimsjurist, löpande rekrytering

Är du jurist och söker intressanta uppdrag? Vi har daglig kontakt med potentiella uppdragsgivare och letar nu fler konsulter till vårt nätverk!

Legal Career rekryterar och hyr ut juridisk kompetens på alla nivåer och är en del av Blendow Group AB som har 30 års erfarenhet av kompetensförsörjning till jurister. 

OM TJÄNSTEN

Vi har daglig kontakt med potentiella uppdragsgivare och letar nu fler konsulter till vårt nätverk. Oavsett om du just börjat din karriär eller redan har är erfaren konsult med eget företag kan vi matcha dig mot intressanta uppdrag. Vi sätter kunskap och kompetens före allt och ger därför alla våra konsulter kostnadsfri utbildning och prenumeration på nyhetstjänster genom våra samarbetspartners BG Institute och Lexnova.

OM DIG

Vi söker dig med juristexamen och minst ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Vi samarbetar också med advokatbyråer för secondement.

ANSÖKAN

Vi tar löpande emot ansökningar och kontaktar dig personligen via telefon. Därefter sparar vi dina kontaktuppgifter och CV enligt överenskommelse och kontaktar dig när vi hittat ett uppdrag som matchar dina önskemål och kvalifikationer.

Du kan antingen vara projektanställd av Legal Career under uppdraget och arbeta som konsult hos vår uppdragsgivare eller agera underkonsult och fakturera oss från eget bolag.

Har du frågor kontakta Carl Berg på 079 063 34 64 eller carl.berg@legalcareer.se

Klicka här för att ansöka 


Dela sidan:
Skriv ut: