Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Interimsjurist Legal Career

Legal Career rekryterar och hyr ut juridisk kompetens på alla nivåer och är en del av Blendow Group AB som har 30 års erfarenhet av kompetensförsörjning till jurister. 

INTERIMSJURIST

Legal Career har daglig kontakt med potentiella uppdragsgivare och letar nu fler konsulter till vårt nätverk. Oavsett om du just börjat din karriär eller redan har är erfaren konsult med eget företag kan vi matcha dig mot intressanta interimsuppdrag. Vi sätter kunskap och kompetens före allt och ger därför alla våra konsulter kostnadsfri utbildning och prenumeration på nyhetstjänster genom våra samarbetspartners BG Institute och Lexnova.

OM DIG

Vi söker dig med juristexamen och minst ett par års relevant arbetslivserfarenhet. Våra uppdragsgivare efterfrågar alla typer av jurister för interim. Du kan alltså vara bolagsjurist, chefsjurist, advokat, biträdande jurist och ha bakgrund både från näringslivet och det offentliga. Bland våra kunder finns allt från myndigheter till bolag och längden på uppdragen kan variera från månader till år.

Vi förmedlar även kortare konsultuppdrag och hjälper våra uppdragsgivare ta in offerter och få kontakt med interimsjurister, advokatbyråer och andra juridiska konsulter.

ANSÖKAN

Vi tar löpande emot ansökningar och kontaktar dig personligen via telefon. Därefter sparar vi dina kontaktuppgifter och CV enligt överenskommelse och kontaktar dig när vi hittat ett uppdrag som matchar dina önskemål och kvalifikationer.

Du kan antingen vara projektanställd av Legal Career under uppdraget och arbeta som konsult hos vår uppdragsgivare eller agera underkonsult och fakturera oss från eget bolag.

Klicka här för att ansöka

Har du frågor kontakta rekryterare Carl Berg på 0790633464 eller carl.berg@legalcareer.se


Dela sidan:
Skriv ut: