Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Legal Counsel till Entercard

Är du en affärsorienterad jurist med starkt kommersiellt fokus och intresse för finansiella tjänster? Välkommen till Entercard Group!

Om Oss

Entercard har över två miljoner kunder på tre marknader och är ett av Skandinaviens ledande kreditmarknadsbolag. Genom våra två ägare, Barclays och Swedbank, har vi tillgång till unik global expertis inom lån och kreditkort och vårt mål är att göra våra kunders vardag enklare genom att erbjuda dem smarta och betalningar och ansvarsfulla finansieringsmöjligheter.

Nu söker vi en Legal Counsel för ett 12 månader långt vikariat. Tjänsten är placerad i centrala Stockholm.

Arbetsplatsen

På Entercard är vi övertygade om att olika bakgrund och erfarenhet leder till en bättre arbetsplats och bättre idéer. Bland våra 450 medarbetare finns 40 olika nationaliteter som bidrar med ny kunskap och kulturella erfarenheter. Mångfald på alla nivåer är viktigt för oss: vår ledningsgrupp består av sex olika nationaliteter och fem av tio chefer är kvinnor.

Vår kultur präglas starkt av våra kärnvärden passionateinnovative och genuine vilket genomsyrar allt vi gör, hur vi arbetar och bemöter kunder. Vi tror att mångfald, analytiska och engagerade medarbetare driver lönsamhet och bidrar till att företaget växer.

Legalfunktionen

Legalavdelningens uppdrag är att konsekvent leverera högkvalitativ juridisk rådgivning till verksamheten vid implementering av ny lagstiftning, avtalsförhandling, produktutveckling och marknadsföring. Avdelningen består av fyra jurister: en Head of Legal, en General Legal Counsel Sverige, en General Legal Counsel Norge/Danmark och en Legal Counsel (denna roll).

Dina arbetsuppgifter

  • Stötta verksamheten i hanteringen av klagomål, inklusive processer i konsumentärenden.
  • Granska marknadsföringsmaterial och marknadskommunikation.
  • Ge löpande juridisk rådgivning till verksamheten inom olika rättsområden, inklusive utbildning i utförandet av enklare juridiska uppgifter.
  • Stötta vid övervakning av gällande rätt, inklusive förändringar och nya lagförslag samt ansvara för att de hanteras och implementeras korrekt.
  • Upprätta och granska avtal, bland annat gällande alla kundavtal (kreditkorts- och lånevillkor), leverantörsavtal och partneravtal.

För att lyckas i rollen behöver du:

  • Juristexamen eller jur.kand.
  • Minst 2 års erfarenhet från liknande arbetsuppgifter på byrå eller bolag.
  • Gärna ha erfarenhet av att ha arbetat med finansiella konsumenttjänster som bolagsjurist.
  • Gärna ha arbetslivserfarenhet, språkkunskaper eller utbildning från Danmark eller Norge.
  • Vara beredd att arbeta med alla typer av juridiska uppgifter, från enkla rutinuppgifter till lite större och komplicerade uppgifter.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Legal Career. Kontakta ansvarig rekryterare Carl Berg på 0790633464 eller direkt här för mer information om tjänsten!

Klicka här för att ansöka 


Dela sidan:
Skriv ut: