Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

In-house Legal Counsel till Deloitte

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 330 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också! Det är därför självklart för oss att driva initiativ så som WorldClass, WorldClimate samt vår strategi för mångfald, ALL IN.


Deloittes interna juristavdelning på huvudkontoret i Stockholm ger juridiskt stöd och rådgivning till samtliga affärsområden och interna funktioner och hanterar kontakten med externa juridiska rådgivare.

Vi söker en legal counsel/bolagsjurist med placering i Stockholm. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med tillträde så snart som möjligt.

Om rollen
I rollen som in-house legal counsel/bolagsjurist kommer du att få arbeta självständigt och brett med juridisk rådgivning inom många olika rättsområden i nära samarbete med verksamheten. Vi arbetar och bedömer juridiska och kommersiella risker och konsekvenser och är därigenom med och adderar värde i våra konsulters leveranser av revisions- och rådgivningstjänster till våra klienter. Tjänsten innebär även att upprätta, granska och förhandla kommersiella avtal i förhållande till Deloittes leverantörer och klienter, inklusive personuppgiftsbiträdesavtal. Arbetet är varierande och utvecklande där du får ta stort eget ansvar.

Du rapporterar till chefsjuristen för Deloitte och blir en del av ett juristteam i Stockholm som idag består av tre jurister, på en mycket internationellt präglad arbetsplats med kollegial samverkan där du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt. Du kommer i din roll även ha ett nära samarbete med jurister inom våra nordiska, europeiska och globala nätverk samt med övriga specialistkompetenser inom Deloitte, såväl i Sverige som globalt.

Vi söker
Vi söker en jurist med ett brinnande intresse för affärsjuridik, gärna i kombination med intresse för IT, digitala verktyg och dataskyddsfrågor. Du ska vara noggrann, affärs- och lösningsorienterad, serviceinriktad, nyfiken, driven och ansvarstagande. Vidare ska du ha hög integritet och välutvecklad analytisk förmåga. Du bör ha en mycket god kommunikativ och stilistisk förmåga samt uttrycka dig mycket väl, både i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. Då vi arbetar i team är god samarbetsförmåga och social kompetens en förutsättning. Du har minst 3 års erfarenhet från juridiskt arbete på t.ex. advokatbyrå eller bolag, gärna inom GDPR och med avtal gällande digitala lösningar och IT-implementering. Tingsmeritering är meriterande, men inget krav.

Vi erbjuder
Som anställd på Deloitte blir du del av en av världens största internationella konsultbyråer med kontor i 150 olika länder. Du erbjuds att arbeta i och kompetensutvecklas i en internationell miljö tillsammans med jurister över hela världen. Möjligheter till arbete i nära samarbete med och vid Deloittes andra kontor runt om i världen finns.

Deloitte satsar stort på kompetensutveckling, bland annat i form av individuella utvecklingsplaner, en coach, individuell feedback, utbildningar inom såväl juridik som branschkunskap och ledarskapsträning.

Vi värdesätter att du balanserar arbete med fritid och du erbjuds en flexibel arbetsplats med möjlighet att arbeta hemifrån delar av veckan.

Ansökan
Du ansöker online, gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval, dock senast 1 september. Din ansökan ska bestå av CV, personligt brev och betygskopior från högskola/universitet.
Notera att återkopplingstiden kan vara något förlängd beaktat sommarledigheter.

Klicka här för att ansöka

Som ett kvalitativt led i Deloittes rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare, trygga arbetsmiljön för våra medarbetare och möta regelkrav. Processen för bakgrundskontroller genomförs i samarbete med ToFindOut. https://tofindout.se/sv/faq/

Frågor
Välkommen att kontakta Ellinor Peters, HR Manager, 070 080 23 80 eller Gunilla Danielsson, chefsjurist, 073 397 20 12.

Vi ser fram emot din ansökan!

What impact will you make?
På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.


Dela sidan:
Skriv ut: