Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Heimstaden AB söker bolagsjurist med inriktning mot Debt Capital Markets (DCM) och Bank Finance

Heimstaden är ett av norra Europas snabbast växande och ledande fastighetsbolag. Vårt fokus är att förenkla och förgylla livet för våra kunder genom omtänksamma boenden. Idag finns vi i Norden, Tyskland, Nederländerna och Tjeckien med ca 95 000 lägenheter  – fast vi föredrar att säga hem – till ett värde om ca 125 miljarder SEK. Nu söker vi dig som vill vara med och driva utvecklingen med oss som Bolagsjurist inom Debt Capital Markets och Bank Finance.

Vi erbjuder dig en dynamisk och utvecklande arbetsplats där du själv kommer få vara med och forma din roll. Färdiga strukturer finns inte alltid och du måste gilla att i ständig förändring och tillväxt skapa din struktur. Du kommer sitta i centrala Malmö i en vacker kontorsmiljö med möjlighet att hålla konditionen igång i vårt eget gym och vid pauser ta en kaffe med någon av dina ca 80 kollegor i huset. Eftersom vi växer och expanderar internationellt kommer du få växa med rollen och med ett större bolag som oss följer spännande karriärmöjligheter.

I tjänsten kommer du att arbeta tätt tillsammans med Heimstadens Debt Capital Markets och Treasury grupp. Rollen är ny och arbetet innebär att du får en självständig roll som gruppens juridiska specialist. Arbetet inkluderar att från ett juridiskt perspektiv ansvara för och förhandla dokumentation avseende kreditinstrument såsom obligationer, hybrider och lånefinansieringar under flertalet europeiska jurisdiktioner. Arbetet sker i samarbete med analytiker och projektledare i DCM gruppen. Tjänsten innebär även att bistå organisationen i att bedöma juridiska och kommersiella risker och konsekvenser. Arbetet är varierande och utvecklande där du får ta stort eget ansvar. Arbetsuppgifter kan också förekomma inom andra juridiska områden som är relevanta för ett fastighetsbolag. Du rapporterar till Heimstadens chefsjurist och blir en del av ett juristteam på en internationellt präglad arbetsplats med kollegial samverkan, där du kommer att ha många kontaktytor både internt och externt. Du kommer i din roll även ha ett nära samarbete med externa advokatbyråer. Tjänsten är placerad på Heimstadens svenska huvudkontor i Malmö. Tjänsteresor kan förekomma.

Vi söker dig som har en jur. kand. och erfarenhet av och intresse för juridik med inriktning mot finansiering. Du har minst 3 års erfarenhet från juridiskt arbete på t.ex. advokatbyrå eller bolag. Som person känner du att du delar våra värderingar CARE, DARE och SHARE. Du sätter värde på att vara en god lagspelare utan prestige och har mod att utmana. Rollen kräver att du har ett öga för detaljerr, är noggrann, affärs- och lösningsorienterad, serviceinriktad, nyfiken, driven och ansvarstagande. För att lyckas krävs en väl utvecklad analytisk förmåga i kombination med att vara kommunikativ och kunna interagera med olika intressenter. Därför bör andra beskriva dig som någon med en mycket god kommunikativ och stilistisk förmåga både i tal och skrift, såväl på svenska som på engelska. Då vi arbetar i team är god samarbetsförmåga och social kompetens en förutsättning.

Välkommen med din ansökan!  Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan snarast, Vi vill gärna att du skickar in personligt brev, CV och betygskopior från högskola/universitet samt eventuella tjänstgöringsintyg. Vid eventuella frågor kring ansökningsförfarandet är du välkommen att kontakta Chefsjurist Therese Altenby alternativt Finanschef Adam Lindh. Klicka HÄR för mer information och ansökan.


Dela sidan:
Skriv ut: