Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Fria Advokater söker en biträdande jurist

Advokatfirman Fria Advokater är en ledande brottmålsbyrå specialiserad på stora och komplexa brottmål. Kontoret är beläget på Kungsholmen i Stockholm.

Fria Advokater har en stor tillströmning av ärenden och är därför i behov av att anställa en biträdande jurist. Anställningen påbörjas under senhösten/vintern 2021.

Som biträdande jurist på Fria Advokater kommer du att arbeta tillsammans med delägare och anställda advokater i olika typer brottmål samt handlägga egna ärenden. Du kommer b.la. att upprätta rättsutredningar, delta i framtagande av processtrategier och i förberedelserna av rättegångar.

Du kommer med stöd och vägledning att lära dig brottmålsprocessen och tillägna dig de kunskaper som vi anser att en skicklig brottmålsadvokat bör besitta.

Den sökande ska ha ett stort intresse för brottmålsjuridik och att ta sig an komplicerade juridiska frågeställningar. Den sökande ska ha mycket goda betyg från juristlinjen, besitta en hög arbetskapacitet och ha en utomordentligt god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift. Genomgången tingstjänstgöring är meriterande.

Rekryteringsprocessen sker löpande med sista ansökningsdagden 5 oktober 2021. Ansökan skickas till info@friaadvokater.se. Till denna ska bifogas CV, betyg från juristprogrammet samt andra relevanta betyg och intyg.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta advokat Amana Ayob Landin på landin@friaadvokater.se eller Sandra Hansson (assistent) tfn. 08-24 23 23. Ytterligare information om byrån hittar du på www.friaadvokater.se.


Dela sidan:
Skriv ut: