Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Foyens fastighetsgrupp växer och vi söker kollegor till Stockholmskontoret

Vi söker nu jurister som gillar en kultur och ledarskapsstil som bygger på:

  • Öppen dörr – ”Det är viktigt att fråga”
  • Rak feedback – ”Kollegorna ska bli duktiga på vad de håller på med”
  • Handledning – ”Tror på att utbilda kollegor och ge tydliga instruktioner”

Du kommer att jobba nära våra skickliga kollegor där du har möjlighet att ta eget ansvar tidigt. Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete och om du är intresserad av avtalsrätt ska du fortsätta att läsa.

Typ av ärenden du kan förvänta dig att jobba med:

Kommersiell hyresrätt och att företräda klienter i tvister inför hyresnämnd och domstol samt vid frågor som uppkommer i samband med ägande, utveckling och förvaltning av fastigheter och lokaler.

Rollen innebär också:
Att du har en förmåga och vilja att arbeta i högt tempo när så krävs. För att trivas hos oss är det viktigt att du gillar rollen som konsult då du kommer agera som rådgivare mot våra klienter.

Vem är du?
För att passa i rollen ser vi att du:

  • har en juristexamen
  • kan arbeta obehindrat på svenska och engelska

Meriterande är om du har genomförd notarietjänstgöring, har arbetslivserfarenhet från advokatbyrå eller gjort liknande arbetsuppgifter.

Du är en person som är bra på att bygga förtroende och relationer både externt och internt och som är driven med ett entreprenöriellt sinne. Vidare är integritet, eget driv och nyfikenhet viktiga egenskaper.

Klicka här för att ansöka

Vi ser fram emot att få in din ansökan snarast och senast 30 april 2021. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas under ansökningstiden. Frågor om Foyen och om tjänsterna kan ställas till HR-chef, Annelie von Dahn 0733 39 55 77.

Foyen har kontor beläget i centrala Stockholm. Om du vill få inblick i hur det är att arbeta hos oss får du gärna gå in på vårt Instagramkonto foyenadvokatfirma där vi delar med oss utav vår vardag!

Om Foyen
Foyen är en affärsjuridisk byrå som är specialiserad inom entreprenad, fastighet, mark och miljö, offentlig upphandling, IT, branschöverskridande affärsjuridik och process. Vi är topprankade inom Entreprenad, Energi och Miljö och även högt rankade inom Offentlig upphandling av Legal 500 som årligen utser världens främsta advokatbyråer. Våra tre viktigaste grundpelare för verksamheten är branschfokus, affärsförståelse och en absolut spetskompetens inom relevanta rättsområden för våra branscher. Hos oss får du jobba med ledande specialister i en flexibel miljö där det är högt i tak. Vi är idag ca 95 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö och Falun.


Dela sidan:
Skriv ut: