Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Foyen växer och söker jurist till Stockholmskontoret

Vi söker fler jurister till vårt nya och trivsamma kontor i Stockholm

Efterfrågan på våra tjänster ökar och därför söker vi nya kollegor. Hos oss kommer du att få jobba nära våra skickliga delägare och jurister, både i team och självständigt under eget ansvar. Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som

  • har hög juridisk kompetens och god analytisk förmåga, samt
  • har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Det är meriterande om du har genomfört notarietjänstgöring och/eller har erfarenhet från advokatbyrå eller liknande meriter.

Personliga egenskaper vi värdesätter är noggrannhet, prestigelöshet och en vilja att ta sig an utmanande och komplicerade uppgifter. Du bör även vara ansvarstagande, självständig, med en god initiativförmåga och en vilja att delta i byrån och verksamhetsgruppen utveckling. Du arbetar i högt tempo när så krävs och du har god samarbetsförmåga. För att trivas och lyckas hos oss är det också viktigt att du är duktig på att skapa förtroende och fungerar väl i rollen som rådgivare åt våra klienter.

Varför Foyen?

Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta och utvecklas tillsammans med kunniga och trevliga kollegor på en framgångsrik advokatbyrå. Vi arbetar med komplexa juridiska frågor och du kommer tidigt få utrymme att ta eget ansvar och bli en del i det arbetet. Vi arbetar normalt sett i lag och sätter därför stort värde på en trivsam arbetsmiljö där vi uppnår resultat tillsammans.

Vårt nya kontor finns på Regeringsgatan 38, högst upp i NK-huset i moderna och ljusa lokaler med vacker utsikt över Stockholm.

Ansökan

Din ansökan skickar du in genom att klicka här eller registrera dig på www.foyen.se under Karriär.

Urval och intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten och om Foyen Advokatfirma besvarar HR-chef Annelie von Dahn, telefonnummer 073 339 55 77. Vi ser fram emot att få läsa din ansökan så snart som möjligt.

Om Foyen

Foyen erbjuder juridiska tjänster inom samhällsbyggnad och byrån rankas som Sveriges ledande inom sin verksamhetsinriktning. Våra medarbetare är specialiserade inom teknikintensiv juridik på områdena entreprenad, mark och miljö, fastighet, IT och offentlig upphandling samt branschöverskridande affärsjuridik. Därutöver har vi lång erfarenhet av bland annat tvistelösning. De tre grundpelarna i vår verksamhet är branschfokus, affärsförståelse och spetskompetens. För närvarande är vi ca 95 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö och Falun.


Dela sidan:
Skriv ut: