Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Vill du vara med och bidra till Sveriges samhällsutveckling?

Just nu söker vi två jurister till våra team inom entreprenad i Stockholm.
Du kommer att få jobba nära våra skickliga delägare och jurister samt få möjlighet att tidigt ta eget ansvar. Du kommer att jobba både självständigt och i team.

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete och om du är intresserad av tvister och processer samt att skriva avtal har du kommit rätt. Det är även positivt om du gillar att umgås, då vi har många aktiviteter på och utanför kontoret.

Dina framtida arbetsuppgifter:

  • Juridisk rådgivning – där du bland annat arbetar med viktiga samhällsbyggnadsprojekt
  • Tvistlösning – du blir insatt i helhetsperspektiv och branschförståelse
  • Problemlösning – där dina kunskaper, analytisk förmåga och uppfinningsrikedom betyder allt

Rollen innebär också:
Du har en förmåga och vilja att arbeta i högt tempo när så krävs. För att trivas hos oss är det viktigt att du gillar rollen som konsult då du kommer agera som rådgivare mot våra klienter.

Vem är du?
För att passa i rollen ser vi att du:

  • har en juristexamen
  • har genomförd notarietjänstgöring
  • kan arbeta obehindrat på svenska och engelska

Vi ser gärna att du har ett till två års arbetslivserfarenhet från advokatbyrå eller relevanta intresseorganisationer samt arbetat med entreprenadjuridik, allmän avtals- och skadeståndsrätt.

Du är en person som är bra på att bygga förtroende och relationer både externt och internt och som är driven med ett entreprenöriellt sinne. Vidare är integritet, eget driv och nyfikenhet viktiga egenskaper.

Ansökan
Din ansökan skickar du in genom att gå in på vår hemsida, och registrera dig under Karriär under aktuell tjänst. På vår hemsida finner du även mer information om våra verksamhetsområden.

Vi ser fram emot att få in din ansökan snarast och senast 6 december 2020. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas under ansökningstiden. Frågor om Foyen och om tjänsterna kan ställas till HR-chef, Annelie von Dahn 0733 39 55 77.

Foyen har kontor beläget i fina lokaler i centrala Stockholm, om du vill se lite om hur det är att arbeta hos oss får du gärna gå in på vårt Instagramkonto foyenadvokatfirma där vi delar med oss utav vår vardag!

Om Foyen
Foyen är en affärsjuridisk byrå som är specialiserad inom entreprenad, fastighet, mark och miljö, offentlig upphandling, IT, branschöverskridande affärsjuridik och process. Vi rankas som nr 1 inom Energi och nr 2 inom Entreprenad i Sverige av Legal 500 som årligen utser världens främsta advokatbyråer. Våra tre viktigaste grundpelare för verksamheten är branschfokus, affärsförståelse och en absolut spetskompetens inom relevanta rättsområden för våra branscher. Hos oss får du jobba med ledande specialister i en flexibel miljö där det är högt i tak. Vi är idag ca 95 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö och Falun.


Dela sidan:
Skriv ut: