Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Foyen söker jurister

Du bidrar till Foyens verksamhetsutveckling och vi bidrar till din personliga utveckling

Är du intresserad av entreprenadjuridik och av att växa i din yrkesroll. I så fall kan du vara nästa jurist att komma ombord hos oss på Foyen i Göteborg eller Falun. Det spelar egentligen ingen avgörande roll var du är i din karriär även om vi värdesätter viss erfarenhet av att ha arbetat med entreprenadjuridik eller av arbete vid annan advokatbyrå. Det vi värdesätter mycket är en vilja att ta ansvar och att du trivs i rollen som konsult, eftersom du tidigt kommer att få agera som rådgivare mot våra klienter.

För oss är det viktigt att du är analytisk, nyfiken, uppfinningsrik och ser värdet av helhetsperspektiv och branschförståelse.

Dina arbetsuppgifter

Inriktningen för den här tjänsten är entreprenadjuridik, som har kommit att bli ett av Foyens starkaste områden och där rådgivning, problem- och tvistlösning hör till den juridiska vardagen. Du kommer även få hantera andra juridiska utmaningar inom mer allmän affärsjuridik.

Din utveckling

Att växa är viktigt – både som företag och som medarbetare – här hos oss kommer du tidigt i din anställning att få ta ansvar och bli en affärskritisk länk. Vi tror inte på åratal i en underordnad position, utan bryr oss om varandra och om alla medarbetares individuella utveckling.

Var beredd att växa, i en miljö präglad av ett engagemang för samhällsbyggnation. Vi brinner för att möta komplexa juridiska utmaningar, kopplade till ekonomisk, miljömässig och social hållbarhet.

Din ansökan

Ansök via foyen.se/karriär, där du också kan läsa mer om just den tjänst du är intresserad av och om vår verksamhet. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt dock senast 4/4 2020. Vi genomför intervjuer fortlöpande, varför tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Du är välkommen att kontakta vår HR-chef Annelie von Dahn – 0733 39 55 77 – om du har några frågor.

Om oss

Vi är en bred fullservicefirma med en verksamhet som spänner över fem affärsområden, som alla är kopplade till en positiv samhällsutveckling inom såväl näringsliv som offentlig verksamhet. Idag är vi 95 medarbetare fördelade över våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Falun.

 


Dela sidan:
Skriv ut: