Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Foyen söker jurist till kontoret i Göteborg

Vill du bli en ledande jurist inom våra rättsområden och få arbeta tillsammans med Sveriges bästa kollegor? Vi söker nu en ny kollega till vårt kontor i Göteborg, där vi ser en ökad efterfrågan på våra tjänster inom främst entreprenadrätt och tvistelösning.

Spetskompetens, branschfokus och affärsförståelse är de grundpelare som Foyen hållit fast vid sedan starten 1987. Idag har Foyen tagit en ledande position inom samhällsbyggande juridik. Våra kärnområden är teknikintensiva industrier, offentliga affärer, energisektorn, gruv- och skogsnäringen, bygg- och fastighetsbranschen och miljörelaterad verksamhet.

Foyen är topprankade inom flera rättsområden såsom entreprenad, miljö och energi, och vi anlitas av några av Sveriges största aktörer. Våra jurister efterfrågas regelbundet som föreläsare, anlitas vid upprättande av branschstandardavtal och kontaktas för expertutlåtanden i medier. Vår kunskap är något som vi gärna delar med både varandra och andra, och vi drivs av att utveckla branschen och utvecklas tillsammans med den. Foyen har ca 100 anställda på kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Falun, och vi har även en systerbyrå i Norge.

Vi tror att du har genomfört notarietjänstgöring med goda vitsord, alternativt har ett par års erfarenhet från affärsjuridisk advokatbyrå eller liknande meriter. Du arbetar i högt tempo, med god analytisk förmåga och trivs med att utforma värdeskapande juridiska lösningar för våra klienter. Du är också nyfiken, samarbetsvillig, har ett kommersiellt sinne och värdesätter den sociala stimulans det innebär att både jobba och ha trevligt som ett lag. Du kommer att få ta eget ansvar tidigt, samtidigt som du har erfarna och omtänksamma medarbetare bredvid dig.

Skicka in din ansökan genom att klicka nedan eller genom att registrera dig på www.foyen.se under Karriär. Urval och intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten och om Foyen Advokatfirma besvarar HR-chef Annelie von Dahn, telefon 073 339 55 77. Vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Klicka här för att ansöka

 

 

 

 


Dela sidan:
Skriv ut: