Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Familjerättsjurister till Verahill

Vill du bli en del av vårt grymma team?

Verahill växer och söker familjerättsjurister på flera orter i landet.Vill du bli en del av vårt grymma team? Då har du kommit rätt!

Verahill Familjejuridik är ett företag i extrem tillväxt, något så ovanligt som en hungrig startup i juristkostym. Vi arbetar inom familjerättens område, med bl.a. rådgivning inom den ekonomiska familjerätten, successionsrätten, samt som ombud i familjerättsliga tvister.

Vi växer så det knakar och söker efter fler jurister att förstärka vårt härliga team med. Just nu söker vi extra mycket i våra regioner i Väst, Karlstad, Stockholm och Skåne. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vid dina kvalitéer som juridiskt ombud. Vi tror på ett proaktivt arbetssätt som verkar för att sänka tröskeln för våra kunder med att kunna få hjälp och i konflikter med barn inblandade, arbetar vi konfliktdämpande utifrån barnens bästa – något vi är mycket stolta över och som gör oss unika i branschen.

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder dig en offensiv, nytänkande och hungrig arbetsplats, där du får möjlighet att utvecklas. Du kommer att få arbeta med varierande arbetsuppgifter med möjlighet att specialisera dig inom våra olika rättsområden. Vi är en prestigelös arbetsplats och vi tror benhårt på att vi är grymmast tillsammans.

Vi erbjuder marknadsmässiga anställningsvillkor, flexibla arbetstider och en stark företagskultur som bygger på grundtanken att du som anställd ska kunna prestera och samtidigt må bra på jobbet varje dag. Hållbarhet både för dig som anställd och för oss som bolag är ledordet och som en stark och välmående organisation i en spännande, expansiv fas, söker vi dig som vill följa med på resan mot att bli Sveriges vassaste juristbyrå!

Vem är du?
Du har de rätta personliga egenskaperna för att trivas i rollen som ombud i familjerättsliga tvister. Du är nyfiken, framåtsträvande, målinriktad, kompetent, social och glad och positiv och du tar dig an nya arbetsuppgifter med engagemang, mod och driv. Du har en fullbordad juristexamen och ett brinnande intresse för familjerätt. Om du dessutom har tidigare erfarenhet från våra rättsområden, eller i rollen som processande ombud, får du ett extra plus i kanten.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta mig;

Caroline Blomsten, strategi- och utvecklingschef
caroline.blomsten@verahill.se, telefon: 0702-695687

Klicka här för att ansöka 


Dela sidan:
Skriv ut: