Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Familjerättsadvokaterna söker en tingsmeriterad jurist

Familjerättsadvokaterna Sverige AB är en humanjuridisk byrå med inriktning mot familjerätt, brottsoffers rättigheter samt socialmål. Vi har vårt säte i centrala Stockholm med mottagningskontor i bland annat Norrtälje, Uppsala och Nyköping.

Vi rekryterar nu en jurist med särskilt intresse för våra arbetsområden för arbete som biträdande jurist. Du kommer att processa i allmän domstol och förvaltningsdomstol varför tingstjänstgöring från domstol är ett krav för denna tjänst.

Vi lägger stor vikt vid goda betyg från såväl utbildningen som från notarietjänstgöring.

Vi söker dig som har en förmåga att skapa och förmedla förtroende och att hitta lösningar på problem. Du uppskattar att arbeta i team och har förmåga att ta egna initiativ. Vi värdesätter en rak och tydlig kommunikation och ser att du delar vår inställning.

Körkort är ett krav. Andra språk än svenska är meriterande.

Du erbjuds en spännande tjänst på en advokatbyrå med trevlig och familjär stämning. Tjänsten är tillsvidareanställning med provanställning. Tillträde av tjänsten sker enligt överenskommelse, helst så fort som möjligt.

Skicka CV, betyg från juristutbildningen, relevanta intyg och referenser per mejl till medarbetare@familjerattsadvokaterna.se senast den 20 maj 2021. Urval sker löpande.

Besök vår hemsida


Dela sidan:
Skriv ut: