Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Falkenborn Advokatbyrå söker jurist

Vi söker en biträdande jurist med intresse för transaktioner

Vi arbetar inom fastighetsbranschen. Våra klienter utgörs framför allt av ledande fastighetsbolag, fonder och Sveriges största kapitalförvaltare. En stor del av vår verksamhet går ut på att bistå våra klienter vid deras fastighetstransaktioner, men vi hjälper även till med löpande frågor, exempelvis hyresärenden, tvister och andra avtals- och bolagsrättsliga frågor.

Hos Falkenborn är balans mellan arbete och fritid en hörnpelare, vilket till exempel innebär att vi arbetar färre timmar i veckan än våra konkurrenter. Detta i kombination med vår marknadsposition samt våra ärendens komplexa och utmanande karaktär gör oss till ett unikt och attraktivt alternativ. För att trivas hos oss är det viktigt att du har ett intresse för de affärer våra klienter gör, men också att du vill delta aktivt i verksamhetens utveckling.

Vi söker nu en person som i första hand vill arbeta med transaktioner samt med löpande juridiska frågor.

Du är en driven och social person med goda studiemeriter och vitsord, som har höga krav på kvaliteten och omsorgen i ditt arbete. Tingsmeritering är en fördel.

Vill du veta mer om oss eller om tjänsten? Kontakta Sara Wahlgren på telefon 072-545 00 42 eller e-post sara.wahlgren@falkenborn.se

 

_____________________________

 

Vi vill ha din ansökan senast den 25 februari 2020, men rekryteringsprocessen sker löpande så vänta inte med din ansökan. Ansökan, betyg från juristprogrammet, andra relevanta betyg och intyg skickar du per e-post till karin.vellas@falkenborn.se.


Dela sidan:
Skriv ut: