Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

DPO – Kivra

Om Kivra

Idén bakom Kivra är att med digital post göra det enklare både för de som skickar och tar emot post. Och samtidigt bidra till en mer hållbar värld genom att minska andelen pappersförsändelser. De senaste åtta åren har vi gått från att vara en digital brevlåda till att erbjuda mer än så; där digitala kvitton är vår senaste lansering. Målsättningen är dock fortfarande densamma; att skapa smidiga och hållbara lösningar som alla tjänar på. Kivra är just nu inne i en intensiv utvecklingsfas där många nya och spännande frågor aktualiseras med tydlig koppling till frågan om behandling av personuppgifter.

Om rollen

Dataskydd spelar en central roll i Kivras affärs- och produktutveckling. Under åren har vi byggt upp en hög kompetens och medvetenhet kring dataskyddsfrågor i hela organisationen. Det blir din uppgift, i rollen som Kivras första interna DPO, att förvalta och fortsätta höja denna nivå ytterligare.

Kivra har, sedan GDPR trädde i kraft, en extern DPO som samarbetar mycket nära Kivras Legal & Compliance team. Rekryteringen av en intern DPO ser vi som ett naturligt steg för att ytterligare stärka bolagets fokus på dataskyddsfrågor i takt med att bolaget växer.

I din roll som DPO  kommer du att ha ett övergripande ansvar för att driva, strukturera och fortsätta utveckla dataskyddsarbetet på Kivra. Det är din uppgift att övervaka och kontrollera att vi efterlever de krav som ställs på vår behandling av personuppgifter och ge råd och stöd till organisationen i dessa frågor. Du kommer att följa upp och säkerställa efterlevnad av GDPR samt löpande rapportera till Kivras styrelse i frågor om dataskydd.

Du kommer att agera stöd till hela organisationen vid projekt som inkluderar behandling av personuppgifter. Detta innebär bland annat att du kommer att ansvara för;

  • Att upprätta och uppdatera interna styrdokument rörande frågor om dataskydd/behandling av personuppgifter,
  • Att svara på frågor från registrerade gällande behandlingen av deras personuppgifter,
  • Att hålla interna utbildningar och informationsinsatser,
  • Omvärldsbevakning,
  • Att granska Kivras leverantörer och samarbetspartners i deras roll som Kivras personuppgiftsbiträde,
  • Att utföra riskvärdering och konsekvensanalys i samband med utveckling av Kivras tjänster,

Du kommer att ingå i Kivras Legal & Compliance team, som består av två bolagsjurister och en compliance-ansvarig. Du kommer att rapportera direkt till Kivras VD.

Vi söker

Du är en ambitiös och mycket ansvarstagande person som likt oss brinner för möjligheterna till positiv förändring genom digitaliseringen men som också inser att transformation ska ske ansvarsfullt. Du har hög integritet samtidigt som du har ett pragmatiskt förhållningssätt. Du trivs i en organisation med högt tempo och kan prioritera mellan en rad olika uppgifter och samtidigt vara en lagspelare.

Vidare tror vi att du

  • Är utbildad jurist,
  • Har minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet,
  • Har gedigen erfarenhet av att jobba med dataskyddsfrågor, och
  • Behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat i rollen som DPO samt i, eller med, bolag i tillväxtfas.

Vi erbjuder

Kivra erbjuder en plats i ett engagerat juristteam i en organisation där dataskyddsfrågor utgör kärnan av vår verksamhet. I rollen som DPO kommer du ha möjlighet att både utvecklas och utmanas samtidigt som du kommer att vara med och påverka Kivras spännande affärs- och produktutveckling i frågor som rör dataskydd.

Ett av Kivras värdeord är happy-happy vilket även återspeglas i omtanken kring Kivras personal. Förutom kollektivavtal och friskvård erbjuder vi ett antal andra fina förmåner.

Ansökan 

Välkommen med din ansökan, innehållandes CV och personligt brev, så snart som möjligt. Urval och intervjuer sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Erik Lignell, HR Business Partner, på erik.lignell@kivra.com

Mer information och ansökan – KLICKA HÄR


Dela sidan:
Skriv ut: