Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Delphi Malmö söker medarbetare inom Miljö, Transactions och Tvist

Drivs du av att göra affärer, ge strategisk affärsjuridisk rådgivning och samtidigt vara med på en kul och ambitiös tillväxtresa? Vill du arbeta på en modern byrå där arbetsglädje och gemenskap genomsyrar verksamheten? Välkommen till Delphi!

Delphi Malmö söker nu såväl nyexaminerade som mer meriterade jurister till våra avdelningar inom Miljö, Transactions och Tvist.

För att trivas hos oss är du prestigelös, ödmjuk och uppskattar att vara en del av ett större team.

Våra medarbetare är vår viktigaste tillgång och hos oss är ledarskap, både över sig själv och andra, en avgörande faktor för att utvecklas och nå sin fulla potential. Genom vårt utbildningsprogram Delphi Academy, som har stort fokus på ledarskap och affärsutveckling, stärker vi ständigt våra medarbetare och affärsmetoder. Vi lägger kontinuerligt resurser på att fördjupa vår kompetens, utveckla byrån digitalt och vi är öppna för nya idéer och arbetssätt som fortsätter att driva byrån framåt. Vi drivs av att vara engagerade och lyhörda – både gentemot klienter och mot varandra. Vi tror på ett utvecklat ledarskap och samarbete utan onödiga hierarkier.

Delphis specialistkompetenser inom flera områden rankas bland de främsta i Sverige och ett stort antal jurister hos oss är rankade som ledande hos rankinginstituten Chambers and Partners och Legal500.

Ansökan

Gå in och läs om våra olika tjänster genom att klicka nedan.

Transactions

Tvistelösning

Miljö
 


Dela sidan:
Skriv ut: