Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Delphi Malmö söker Associate till Miljörätt

Har du ett brinnande intresse för miljörätt, drivs du av att göra affärer och vill arbeta med utmanande juridik i en expertroll? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

OM OSS

Vi investerar tid i det vi bryr oss om – våra medarbetare och klienter!

Delphis specialistkompetenser rankas inom flera områden bland de främsta i Sverige och ett stort antal jurister hos oss är rankade som ledande hos rankinginstituten Chambers and Partners och Legal500. Vi är också stolta vinnare av 2021 års Justitiapris med motiveringen:

”[Advokatfirman Delphi] belönas för sin kontinuitet, stabilitet, uthållighet och autenticitet i jämställdhetsarbetet. Byrån har på ett övertygande sätt omsatt ord till resultat, och det framgår tydligt hur jämställdhetsarbetet genomsyrar hela verksamheten. Byrån har en genomtänkt struktur för att motverka diskriminering och främja jämställdhet.[…]”

Vår främsta tillgång är våra medarbetare vilket vi sätter stort värde på, därför arbetar Delphi aktivt för att vara en arbetsplats där våra medarbetare trivs, utvecklas och utmanas. Som en del i detta har Delphi tagit fram ett omfattande utbildningsprogram, Delphi Academy, som löper under hela din karriär hos oss.

OM TJÄNSTEN

Delphi arbetar brett med alla typer av ärenden som har koppling till miljöbalken och närliggande lagstiftning, men en stor del av verksamheten består av ärenden gällande täktverksamheter, infrastrukturprojekt, tyngre tillverkande industrier, förnybar energi, markexploatering.

Arbetet består bl.a. av tillståndsansökningar för miljöfarlig verksamhet och vattenverksamhet, anmälningsärenden, tillsynsfrågor, dispens- och ansökningsförfaranden avseende t.ex. art- och strandskydd samt DD-arbete vid bolag- och fastighetsförvärv. Vi arbetar i team och driver tillståndsprojekt, för processer vid myndigheter och domstolar samt hantera myndighetskontakter vid tillsynsärenden.

Du kommer att ingå i vår FEM-grupp (Fastighet, Entreprenad och Miljö) som just nu består av tre partners, två counsels och sex biträdande jurister. Vi arbetar nära varandra i team och samarbetet är en av våra styrkor. Du kommer som en del i FEM-gruppen att tillsammans med övriga teammedlemmar vara med och vidareutveckla gruppen inom ramen för vår verksamhet. I rollen ingår därför, förutom sedvanlig rådgivning, även affärsutveckling, och annan marknadsföring.

OM DIG

Vi söker dig som har ett stort intresse för miljörätt, har några års erfarenhet eller är nyexaminerad från juristprogrammet. Du trivs i rådgivarrollen och förstår vikten av att leverera det klienten efterfrågar och har behov av på ett affärsmässigt sätt. För oss är det viktigt att du har ett stort engagemang för dina arbetsuppgifter och tar initiativ till att bygga ett stort nätverk.

Du har en svensk juristexamen, är en mycket god kommunikatör och effektiv utan att ge avkall på noggrannheten. Eftersom en stor del av vår verksamhet är internationell krävs generellt mycket goda kunskaper i engelska både i tal och i skrift.

Klicka här för att ansöka

ANSÖKAN

I den här rekryteringen samarbetar vi med Legal Career. Har du frågor om tjänsten, kontakta gärna ansvarig rekryterare Carl Berg på 0790633464. Intervjuer och tillsättning sker löpande så ansök redan idag med CV och relevanta intyg och betyg. Du behöver inte något personligt brev.


Dela sidan:
Skriv ut: