Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Dataskyddsjurist till Deloitte Legal i Stockholm, Göteborg eller Malmö

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, business consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade områden. Med mer än 330 000 medarbetare i över 150 länder hjälper vi våra klienter och vår omvärld att lösa komplexa problem och nå högt uppsatta mål. Det som definierar Deloitte är vår strävan att göra en meningsfull skillnad. Vi tror att när våra klienter och vårt samhälle blir starkare, blir vi det också


Är du en affärsintresserad, driven jurist med inriktning inom dataskydd? Är du dessutom konsultativ, nyfiken på Legal Tech och trivs i en internationell miljö där du erbjuds stora utvecklingsmöjligheter? Då kanske du vill bli vår nästa kollega?

Om rollen
På Deloitte Legal arbetar vi för att erbjuda våra kunder äkta helhetslösningar där kvalitativ rådgivning, branschkunskap och kommersiellt tänkande kombineras med tekniska lösningar. Hos oss på Deloitte Legal blir du del i ett proaktivt och växande team bestående av jurister med spetskunskap inom dataskydd men även bred kunskap inom exempelvis avtalsrätt, arbetsrätt, bolagsrätt och M&A.

Dina arbetsuppgifter kommer till största del bestå av varierande juridiska frågor inom dataskyddsområdet såsom:

  • Samordna, driva och delta i dataskyddsprojekt inkl. nuvärdesanalyser, implementeringsprojekt och riskanalyser.
  • Upprättande och granskning av dataskyddsrelaterade avtal såsom PuB-avtal.
  • Frågor och rättsutredningar hänförliga till registrerades rättigheter, personuppgiftsincidenter, registerhantering och konsekvensbedömningar.
  • Fungera som dataskyddsombud för vissa av Deloittes kunder.
  • Internrevision, granskning av regelefterlevnad
  • Utbildning inom dataskydd

Du kommer att arbeta i team tillsammans med Deloittes övriga affärsområden framförallt Risk Advisory. Dina kunder kommer att bestå av alltifrån noterade internationella bolag till svenska mellanstora bolag inom olika branscher.

Då Deloitte Legal satsar starkt på Legal Tech är det en stor fördel om du har intresse för eller erfarenhet av teknik och digitalisering eller har erfarenhet av digital marknadsföring, informationssäkerhetsavtal, e-handel eller IT-avtal.

Vi söker

  • Minst 3 års erfarenhet av dataskyddsfrågor.
  • Vana att driva projekt, granska och förhandla personuppgiftsrelaterade avtal.
  • Då vissa uppdrag sker på engelska pratar och skriver du engelska obehindrat.

Det är viktigt för oss att du, förutom att vara ambitiös och lösningsorienterad, även har social kompetens samt ett stort intresse för dataskyddsfrågor. Du trivs i en internationell miljö, är prestigelös, uppskattar att arbeta i team och att bygga relationer.

Vi erbjuder
En chans att vara med på en tillväxtresa som ger rätt person stora möjligheter att växa och utvecklas som jurist, projektledare och chef.

Som anställd på Deloitte blir du del av en av världens största internationella konsultbyråer med kontor i 150 olika länder. Du erbjuds att arbeta i och kompetensutvecklas i en internationell miljö tillsammans med Deloitte Legals ca 2300 jurister över hela världen. Möjligheter till arbete vid Deloittes andra kontor runt om i världen finns.

Genom samarbete med Deloittes övriga affärsområden har Deloitte Legal möjlighet att erbjuda våra kunder äkta helhetslösningar där juridiken kompletteras av exempelvis informationssäkerhet, IT-revision och projektledning med stöd av nya tekniska lösningar.

Deloitte Legal gör en global satsning inom Legal Tech där dataskyddsfrågor har ett självklart fokus. Du erbjuds en möjlighet att vara med och påverka

Deloitte satsar stort på kompetensutveckling, bland annat i form av individuella utvecklingsplaner, en privat coach, individuell feedback, utbildningar inom såväl juridik som branschkunskap och ledarskapsträning.

Vi värdesätter att du balanserar arbete med fritid och du erbjuds en flexibel arbetsplats med möjlighet att arbeta hemifrån delar av veckan.

Ansökan
Du ansöker online, gärna så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval, dock senast 1 september. Din ansökan ska bestå av ett personligt brev, CV och betygskopior från högskola/universitet.

Klicka här för att ansökaSom ett kvalitativt led i Deloittes rekryteringsprocess genomgår våra slutkandidater en bakgrundskontroll, detta för att öka kännedomen om våra framtida medarbetare, trygga arbetsmiljön för våra medarbetare och möta regelkrav. Processen för bakgrundskontroller genomförs i samarbete med ToFindOut. https://tofindout.se/sv/faq/

Frågor
Välkommen att kontakta Linn Sigra, Human Resources & Talent, på telefon 070 080 27 26 för frågor gällande rekryteringsprocessen. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Lisa Bastholm 070-080 20 66.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ditt arbete gör skillnad. 
På Deloitte gör ditt arbete en meningsfull skillnad, varje dag, medan du växer i en inkluderande företagskultur av samarbete och hög prestation. Utöver att skapa lösningar strävar vi efter att göra en positiv och avgörande skillnad för andra i vår omgivning, våra klienter och samhället. På Deloitte hittar du tidigare dolda möjligheter att lyckas och inser din fulla potential.


Dela sidan:
Skriv ut: