Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Compliance Manager till Compass Group

Är du en utvecklingsorienterad person med sinne för struktur och resultat? 

Vill du ta ett helhetsansvar för frågor inom compliance? Har du vad som krävs för att tillsammans med oss på Compass Group ge våra kunder och gäster service i världsklass?

Då kan detta vara en utvecklande roll för dig – varmt välkommen med din ansökan!

 

Rollen som Compliance Manager
Vi behöver din expertis med att ansvarar för att alla de riktlinjer, regler och etiska förväntningar som gäller för företagets goda affärsresultat, konkurrenskraft och attraktivitet efterföljs.

Detta innebär att:  

  • Ansvara för att interna och externa regelverk, t.ex. GDPR, konkurrensrätt, anti-korruption etc. efterlevs
  • Säkerställa efterlevnad av Compliance-processer till samtliga företagets funktioner
  • Skapa och uppdatera juridisk dokumentation inklusive processflödesscheman, processbeskrivningar risk- och kontrollmatris
  • Att följa föreskrifterna, etiska reglerna och företagets policyer, rutiner samt skapa, ändra, uppdatera och implementera företagets policyer
  • Undersöka och hålla sig uppdaterad om nya krav ur lagstiftnings- och efterlevnadssynpunkt
  • Utveckla riskhanteringsstrategier

Du kommer att arbeta nära och rapportera direkt till chefsjuristen på Compass Group. Tjänsten är placerade på huvudkontoret i Stockholm.

Din bakgrund
För att du ska trivas och lyckas med ditt uppdrag och känna dig trygg i din roll tror vi att du har en Jurist kandidatexamen i grunden.  Du har minst 3 års arbetslivserfarenhet av juridiskt arbete med fokus bland annat på Compliance processer, bl.a. regelefterlevnad av etiska principer, konkurrensrätt, dataskydd (GDPR) samt dataskyddsavtal.
Du behärskar svenska och engelska mycket väl i både tal och skrift.

Din personlighet
Vi tror att du är en trygg, prestigelös och positiv person som präglas av gott självledarskap och god samarbetsförmåga. Du känner dig själv som en noggrann, strukturerad och resultatorienterad person som tycker om att arbeta mot tydliga mål och deadlines.  För oss är det viktigt att du gillar att vara involverad i att bygga strukturer och system och är van av att arbeta i ett högt tempo.

Vårt erbjudande
Vi erbjuder en roll centralt i Stockholm med stor frihet och flexibilitet i en global miljö där du, tillsammans med kunniga och passionerade kollegor, bidrar till att ge våra kunder förstklassig matupplevelse och service. Vi ser värdet i att kontinuerligt utveckla vår verksamhet och våra medarbetare och erbjuder dig kompetensutveckling som möter dina och verksamhetens behov.

Om organisationen
Compass Group är en ledande leverantör av matupplevelser och förstklassig service på fler än 450 enheter i Sverige och i ytterligare 45 länder runtom i världen. I Sverige är vi ca 2700 medarbetare som driver fler än 450 restauranger och 10 konferensanläggningar.
Vi erbjuder restaurang- och cafélösningar, Facility Management-tjänster, kaffe- och vendingmaskiner samt catering och konferens. Bland våra kunder finns företag, industrier, skolor, omsorg, sjukhus samt försvaret. Vi levererar till både privat och offentlig sektor. Läs mer om oss här

Har vi väckt ditt intresse?
HR Commitment är vår rekryteringspartner varför du är välkommen att enkelt söka tjänsten på www.hrcommitment.se
Sök gärna tjänsten omgående, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kommer att tillsättas så snart det blir rätt matchning mellan Compass Group AB och kandidat.
Har du frågor gällande rekryteringsprocessen eller tjänsten är du välkommen att kontakta vår VD, Manne Didehvar på 0709-62 75 10 och Marieta Thorell på 0707-20 21 59.

Klicka här för att ansöka


Dela sidan:
Skriv ut: