Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Bolagsjurist

Vill du göra skillnad genom ditt dagliga arbete? Som medarbetare på Ragn-Sells gör du det, oavsett roll inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vår gedigna historia och stora kunnande är en enorm styrka. Som företag vill vi vara ett bevis på att omsorg om jorden och bra affärer går hand i hand.

Nu söker Ragn-Sells en bolagsjurist till sitt huvudkontor i Sollentuna.

Arbetsuppgifter
I rollen som bolagsjurist hos Ragn-Sells arbetar du nära den operativa verksamheten och hanterar alla typer av legala frågor. Du arbetar brett med affärsjuridisk rådgivning med fokus på kommersiell avtalsrätt, tvistehantering och entreprenadrätt. Du bistår organisationen med upprättande av avtal och förhandlingsstöd samt arbetar med projekt av olika slag. I viss utsträckning kommer du också föra talan i mål om överprövning enligt LOU och LUF samt rådge i vissa arbetsrättsliga frågor. I rollen ingår även att hålla interna utbildningar inom de rättsområden du rådger inom. Du rapporterar direkt till chefsjuristen.

Din profil
Vi söker dig som har cirka 5 års erfarenhet av kvalificerat affärsjuridiskt arbete på advokatbyrå och/eller bolag. Du har erfarenhet av kommersiella avtal, tvistlösning och bolagsrättsliga och entreprenadrättsliga frågeställningar. Erfarenhet av att självständigt ha arbetat med entreprenadrätt och därtill knutna projekt är meriterande.

Du är en lösnings- och affärsorienterad person med ett positivt förhållningssätt och stor integritet. Du är prestigelös och har lätt för att bygga relationer. Du är strukturerad och noggrann och kan arbeta i grupp eller självständigt i ett tidvis högt tempo. Svenska och engelska behärskar du mycket väl i både tal och skrift.

Ansökan
Låter det intressant? Skicka då in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 27 september. Urval sker löpande. Ansök genom att klicka HÄR nedan och registrera ditt personliga brev och CV.
Vid urvalet lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du har förståelse för och kommer att agera utifrån Ragn-Sells värderingar:
Ansvarstagande Enkelhet Helhetssyn Framåtanda

Har du frågor och funderingar är du välkommen att höra av dig till Chefsjurist Peter Sandberg via telefon 010-723 2006 eller via mail peter.sandberg@ragnsells.com.

Läs mer om oss på ragnsells.se

Ragn-Sells är ett av Sveriges främsta kompetensföretag inom återvinning och miljö. Vi samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Våra erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Vi är fler än 1800 medarbetare i Sverige. Ragn-Sells koncernen finns dessutom i Danmark, Norge och Estland. Totalt är vi 2900 personer i hela koncernen och våra medarbetare har fler än 1600 fordon till sin hjälp. 2018 omsatte koncernen över 6 miljarder SEK.


Dela sidan:
Skriv ut: