Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Bolagsjurist – Vikariat

Avdelningsbeskrivning

Avdelningen koncernjuridik arbetar brett med koncernens affärsjuridiska frågor, med särskilt fokus på kommersiell avtalsrätt, immaterialrätt (särskilt varumärkesrätt) och marknadsrätt.

Arbetsbeskrivning

Som bolagsjurist erbjuder vi dig möjligheten att arbeta nära verksamheten med fokus på avtalsrätt. Dina arbetsuppgifter kommer främst bestå av att granska och upprätta kommersiella avtal. Andra vanliga arbetsuppgifter rör GDPR, bolagsrätt och konkurrensrätt. Arbetet är varierande och ställer krav på att du har ett pragmatiskt och affärsmässigt förhållningssätt till de juridiska frågor som aktualiseras.

Tjänsten rapporterar till chefsjuristen.

För denna tjänst söker vi dig med:

juristexamen och minst fem års erfarenhet av affärsjuridiskt arbete vid advokatbyrå eller bolag
mycket goda kunskaper avseende avtalsrätt
god analytisk och kommunikativ förmåga
behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift
kunskap avseende GDPR eller livsmedelslagstiftningen är meriterande.
Som person är du självständig, positiv, engagerad och initiativrik. Du har hög integritet och tvekar inte att fatta egna beslut. Du har du lätt för att samarbeta och har ett prestigelöst förhållningssätt. Du trivs med att arbeta brett inom affärsjuridiken med varierande arbetsuppgifter.

Din ansökan

För denna tjänst behöver vi inget personligt brev, du ansöker istället genom att svara på några korta urvalsfrågor och bifoga ditt CV. Om du uppfyller kraven kommer du även att få göra två urvalstester som skickas till din mejl. Dessa måste slutföras för att du ska vara aktuell i rekryteringsprocessen.

Varför använder vi urvalstestser?

Vi på Spendrups tror att våra medarbetares olikheter bidrar till vår framgång och vill att våra medarbetare ska spegla det samhälle vi lever i. För att utvärdera våra kandidater som uppfyller grundkraven så objektivt som möjlighet använder vi Alva Labs urvalstester. På så sätt kan vi hitta kandidater med störst sannolikhet att passa och trivas i rollen.

Vi vill uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Sista ansökningsdag: 10 oktober 2021
Tillträdesdag: Senast 31 januari 2022 eller tidigare efter överenskommelse
Varaktighet/arbetstid: Vikariat t.o.m. januari 2023 Placeringsort: Stockholm, vårt huvudkontor flyttar in på Sankt Eriksgatan 119 sommaren 2022
För mer information om tjänsten: Elena Perrone, chefsjurist och stabsdirektör, 073 – 966 65 15
För mer information om rekryteringsprocessen: Karin Eriksson, HR-specialist rekrytering, 0739666596

Klicka här för att ansöka 

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.

Välkommen in!


Dela sidan:
Skriv ut: