Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Bolagsjurist – Systembolaget

Är du jurist och vill arbeta verksamhetsnära med fokus på dataskydd? Vill du på ett konkret sätt bidra till att ta Systembolagets arbete med dataskydd vidare till nästa nivå? Är du dessutom pedagogisk och lösningsorienterad, nyfiken och självgående? Perfekt, då kan det här vara en roll för dig!

Om rollen
Som jurist hos oss kommer du primärt att arbeta med dataskyddsrelaterade frågeställningar. Det innebär såväl ett stort ansvar för Systembolagets pågående dataskyddsrelaterade projekt, som löpande arbete med dagliga relaterade frågeställningar som uppkommer i verksamheten. Det kan röra sig om frågor om kunddata, e-handel och kamerabevakning, etc.

Du kommer att stötta verksamheten med bedömningar och rådgivning utifrån lagstiftning och praxis, utföra rättsanalyser och upprätta personuppgiftsbiträdesavtal. Du deltar i olika initiativ inom dataskyddsområdet och driver arbetet framåt. Vidare håller du dokumentation och processer aktuella. En viktig del i rollen är att arbeta nära flera delar av vår verksamhet och bistå vår Compliance och Etiskt ansvarig med att hålla utbildningar inom området.

Därutöver innefattar denna roll hantering av löpande frågor inom andra områden som vanligen uppkommer, såsom avtalsrätt, konkurrensrätt, IT-rätt samt konsumentrelaterade frågor. Du rapporterar till Systembolagets chefsjurist och arbetar nära såväl övriga bolagsjurister och vår Compliance och Etiskt ansvarig, som övriga affärsområden inom Systembolaget.

Din bakgrund
Du har en kandidatexamen i juridik och fördjupad erfarenhet och kunskap om GDPR och dataskyddsfrågor. Vi ser gärna att du har 3–7 års erfarenhet i en roll med fokus på liknande arbetsuppgifter som i denna tjänst och att du har god kunskap om lagar, regler samt myndighetsprocesser. Goda kunskaper i svenska och engelska i tal såväl som skrift är viktigt eftersom vi arbetar på båda språken. Har du dessutom erfarenhet av konkurrensrätt, livsmedelsfrågor, e-handel, konsumentfrågor och informationssäkerhet är detta meriterande.

Mer om dig
Vi söker dig som tycker om att skapa goda relationer, både internt och externt, och har ett öppet förhållningssätt till alla du möter. Du är lösningsorienterad, arbetar verksamhetsnära och har förmågan att ingjuta förtroende. Du kombinerar ett pragmatiskt och lyhört förhållningssätt med din gedigna kompetens och arbetar självgående. Du är analytisk och kan prioritera utifrån verksamhetens behov. Som person är du drivande, nyfiken och ansvarstagande.

Att arbeta på Systembolaget
Systembolaget är i ständig utveckling, och det kommer du också att vara om du arbetar hos oss. Till att börja med får alla nyanställda ett introduktionsprogram och därefter är din personliga utveckling och kompetensutvecklingsplan ett viktigt fokusområde för oss.

För oss är det viktigt att du vill vara med och arbeta med omsorg om folkhälsan och alla delar i att nå de hållbarhetsmål som Systembolaget har uppställt – för såväl vår egen verksamhet som för hela vår leverantörskedja.

Ansökan
Låter det intressant? Kul! Vi gör urval och intervjuer löpande, så skicka in din ansökan med CV, betyg och personligt brev så snart som möjligt, dock senast den 20 maj. I ansökningsformuläret kommer du även få svara på ett antal frågor om din kompetens.

Vi arbetar aktivt för att vara en organisation med jämn könsfördelning och bred mångfald. Om du har erfarenheter du tror kan bidra till att bredda mångfalden i verksamheten så berätta gärna om det i din ansökan.

Med hänvisning till GDPR avböjer vi CV och ansökningar via mail.

Klicka här för att ansöka

Kontakt
Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringsansvarig, Heléne Hård af Segerstad på 070-336 46 02.

——-

Systembolagets uppdrag baserar sig på omsorgen om folkhälsan. Visionen är att skapa ett samhälle där alkoholdrycker njuts med omsorg om hälsan så att ingen tar skada. Systembolaget bidrar med kunskap, både när det gäller mat och dryck och alkoholens påverkan på hälsan. På så vis vill vi inspirera till medvetna dryckesval och ett hälsosammare förhållningssätt till alkohol. För mer information se omsystembolaget.se.


Dela sidan:
Skriv ut: