Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons
Publicerat 23 maj, 2019

Bolagsjurist NCC Building Sverige

NCC Building Sverige bygger bostäder, kontor samt offentliga och kommersiella byggnader som till exempel skolor, sjukhus, badhus och hotell. Affärsområdet har en stark ställning på den svenska marknaden med närvaro i hela Sverige. Vi är ca 3 800 medarbetare och har mer än 500 projekt igång just nu.

Affärsområdet Building Sverige stöttas juridiskt av en enhet drivna bolagsjurister med varierande erfarenheter och expertisområden. Samtliga arbetar självständigt, dock med ett förhållningssätt som präglas av en stark lagkänsla. Erfarenhetsutbytet inom enheten bidrar till utveckling och en bra sammanhållning i gruppen. Hos NCC finns även möjlighet att samarbeta kring juridiska frågeställningar med kollegor i våra andra affärsområden och vi är totalt ca 20 juristkollegor inom NCC i Sverige.

Dina nya utmaningar

Som bolagsjurist på NCC Building erbjuder vi en stor variation och bredd av arbetsuppgifter. Som juridiskt stöd inom entreprenadområdet arbetar du nära verksamheten med våra projekt och avtal. Frågorna rör främst entreprenadjuridik och offentlig upphandling, men även tvister och compliance. Juristenheten ansvarar även för att skapa och hålla i utbildningar och seminarier inom juridik och kontraktshantering för kollegor inom NCC. Enheten arbetar även aktivt som en viktig del i det fortsatta strategiska utvecklingsarbetet inom bolaget.

Dina erfarenheter och egenskaper

Vi söker dig med juristutbildning och med minst fem års erfarenhet från självständigt juridiskt arbete på en advokatbyrå, i ett större företag eller större organisation. Vi ser framförallt att du har erfarenhet av entreprenadrätt, offentlig upphandling och kommersiella avtal. Notarietjänstgöring är meriterande. Rollen kräver mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift och goda kunskaper i engelska.

Vi söker en person som vill arbeta nära verksamheten i en rådgivande och relationsskapande funktion. Du bör ha ett genuint intresse för affärer och tycka om att leverera god service. Eftersom du är van vid att självständigt styra och prioritera ditt arbete och hantera en stor variation av frågor ser du det som en rolig utmaning att få vara del i affärsprocesserna och bistå med effektiv rådgivning som är praktiskt användbar.

Ytterligare information 

Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Solna. I november i år kommer vi flytta in i vårt helt nybyggda kontor här i Järvakrog. Rapportering sker till vår chefsjurist inom Building Sverige.

Kom och väx! 

Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Ytterligare information

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Chefsjurist Building Sweden, Elly Höijer på telefon 070-612 03 25. Skicka in din ansökan snarast då vi intervjuar löpande, to m 16 juni.

Välkommen med din ansökan! Klicka HÄR

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare (2018). NCC skapar framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. 


Dela sidan:
Skriv ut: