Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Biträdande jurister till våra IP- och tvistelösningsgrupper

Till vårt kontor på Norrlandsgatan 15 i Stockholm söker vi tingsmeriterade jurister med intresse för immaterialrätt och tvistlösning.

Beskrivning av tjänsten

Våra IP- och tvistelösningsgrupper arbetar med alla typer av immaterialrätt och tvister. Bird & Bird har ett strategiskt fokus på teknik- och IP-intensiva branscher. Vi är en av de ledande advokatbyråerna inom IT, telekom, media och life science och bland våra klienter finns flera av världens mest innovativa företag.

Med 29 kontor i 20 länder är den internationella dimensionen en del av vardagen, oavsett om du som medarbetare finns i Stockholm, Hong Kong eller London så präglas vi av samma företagskultur.

Din profil

Du är tingsmeriterad och har mycket goda kunskaper i engelska. Som person är du analytisk, noggrann och kvalitetsmedveten. Du har ett konsultativt sätt med eget driv att arbeta för klientens bästa och ett stort intresse för immaterialrätt eller tvistlösning.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi är stolta över vårt branschfokuserade arbete som ger dig chansen att specialisera dig och bli expert inom flera olika branscher: Automotive, Aviation, Energy & Utilities, Financial Services, Life Sciences & Healthcare, Media, Entertainment & Sport, Retail & Consumer och Tech & Comms.

Vi ger dig utrymme att växa och vidga dina vyer, både i den personliga utvecklingen och i din yrkesroll som jurist. Du kommer att arbeta med spännande uppdrag tillsammans med kollegor i en internationell organisation.

I ditt dagliga arbete kommer du att ha löpande kontakt med klienter, både i internationella ärenden och i ärenden inom Sverige. Vi har ett tydligt kompetensutvecklingsprogram lokalt, nordiskt och internationellt för alla anställda som du kommer att få delta i.

Ansök

Välkommen med din ansökan bestående av CV, betyg från juristprogrammet samt andra relevanta betyg och intyg. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och ser fram emot att läsa din ansökan så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är den 30 oktober 2020. Klicka HÄR

Kontaktpersoner

Advokaterna Gabriel Lidman och Monique Wadsted
08-506 320 00

Om Bird & Bird

Bird & Bird är en internationell advokatbyrå som hjälper organisationer och företag som arbetar med eller förändras av modern teknologi och digitalisering.

Med över 1300 jurister på 29 kontor i Europa, Mellanöstern, Asien, Australien och Nordamerika är den internationella dimensionen en del av vardagen och oavsett var du som medarbetare befinner dig präglas kontoren av samma företagskultur. Vårt kontor i Stockholm ligger på Norrlandsgatan 15 och här jobbar 60 personer.

På Bird & Bird arbetar vi aktivt med jämställdhet, miljöarbete och pro bono-ärenden (för bland andra Barncancerfonden) och hållbarhet är något vi kontinuerligt strävar efter att bidra till.

https://www.twobirds.com/en/about-us


Dela sidan:
Skriv ut: