Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Biträdande jurister med intresse för kommersiella avtal, tvister och transaktioner till Foyen i Stockholm

Har du ett intresse för kommersiella avtal, tvister eller M&A? Vill du bredda dina kunskaper och jobba på ett företag som månar om din utveckling? Vi söker nu två jurister till vårt kontor i Stockholm som ska förstärka vårt team inom områdena för transaktioner, tvister och kommersiella avtal.

Vad kan vi erbjuda dig?
Som biträdande jurist på Foyen kommer du att ingå i ett ambitiöst team, som strävar efter att alla medarbetare ska utvecklas. Du kommer att arbeta i större och mindre projekt samt kommer även att arbeta självständigt. Vi vill lämna den bästa rådgivningen till våra klienter samtidigt som du får möjlighet att bygga din kunskap och erfarenhet på ett sätt som ska leda till självständigt ansvar. Arbetsuppgifterna är varierande och kan omfatta allt från upprättande av avtal, genomförande av företagsförvärv till att företräda våra klienter i domstol och du kommer att möta både klienter och motparter från början. Du kommer erbjudas möjlighet till specialisering men vi tror mycket på att börja brett från grunden. Vi har kontor beläget i centrala Stockholm och kommer i början av nästa år flytta till nya moderna lokaler högst upp i NK-huset.

Vem är du?
Vi söker två personer med 1 – 3 års erfarenhet. För att passa in i rollen ser vi att du minst:

  • har en juristexamen
  • är analytisk
  • är duktig på att uttrycka dig i både tal och skrift på svenska och engelska.

Har du genomförd notarietjänstgöring samt några års erfarenhet inom affärsjuridik på byrå alternativt bolag där du arbetat med avtal är detta meriterande.

Ansökan
Din ansökan skickar du in genom att gå in på vår hemsida, www.foyen.se, och registrera dig under Karriär under aktuell tjänst, eller klicka HÄR. På vår hemsida finner du även mer information om våra verksamhetsområden.

Vi ser fram emot att få in din ansökan snarast och senast den 27 oktober 2020. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas under ansökningstiden. Frågor om Foyen och om tjänsterna kan ställas till HR-Chef, Annelie von Dahn.

Om du vill få inblick i hur det är att arbeta hos oss får du gärna gå in på vårt Instagramkonto ”foyenadvokatfirma” där vi delar med oss av vår vardag!

Om Foyen
Foyen är en affärsjuridisk byrå som är specialiserad inom entreprenad, fastighet, mark och miljö, offentlig upphandling, IT, branschöverskridande affärsjuridik och process. Vi rankas som nr 1 inom Energi och nr 2 inom Entreprenad i Sverige av Legal 500 som årligen utser världens främsta advokatbyråer. Våra tre viktigaste grundpelare för verksamheten är branschfokus, affärsförståelse och en absolut spetskompetens inom relevanta rättsområden för våra branscher. Hos oss får du jobba med ledande specialister i en flexibel miljö där det är högt i tak. Vi är idag ca 95 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö och Falun.


Dela sidan:
Skriv ut: