Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Biträdande jurist till Elmzell Advokatbyrå

Elmzell Advokatbyrå är en advokatbyrå helt specialiserad på arbetsrätt. Vi arbetar med alla typer av arbetsrättsliga uppdrag för arbetsgivare och till stor del för internationella bolag. Vi erbjuder dig att bli en del av vårt team på en arbetsplats som präglas av arbetsglädje och där du har möjlighet att utvecklas till en stjärna inom arbetsrätt.

Vi erbjuder
Som biträdande jurist på Elmzell kommer du snabbt att få vara med i hetluften och arbeta nära våra jurister och ha tidig klientkontakt. Vi tror att tidigt ansvar är det bästa för att utveckla dina arbetsrättsliga kunskaper men också för att du ska lära känna klienterna och få förståelse för deras verksamhet, vilket är en förutsättning för att du så småningom ska lyckas i advokatrollen.

För att du ska få möjlighet att utvecklas och nå din fulla potential satsar vi ambitiöst på kompetensutveckling i form av utbildning och kontinuerlig feedback. Genom vårt medlemskap i Ius Laboris – en internationell allians bestående av ledande arbetsrättsliga advokatbyråer – kan vi erbjuda arbete i en internationell miljö med goda utbildningsmöjligheter och förmånen att få arbeta med och lära känna trevliga kollegor från hela världen.

En förutsättning för att du ska utvecklas, ge kvalitativ rådgivning till klienter och trivas hos oss är också att ha balans mellan arbete och fritid.

Om rollen
Tillsammans med vårt team av skickliga jurister kommer du på daglig basis att ge våra klienter pragmatisk arbetsrättslig rådgivning. Dina arbetsuppgifter kommer exempelvis bestå av att upprätta och granska anställningsdokument och policys, förbereda och genomföra fackliga förhandlingar och vara med som ombud i domstolstvister och skiljeförfaranden. Våra jurister håller också ofta utbildningar och anlitas till att genomföra externa arbetsmiljöutredningar, exempelvis gällande kränkande särbehandling. Vi sitter i trevliga, nyrenoverade lokaler i centrala Stockholm.

Din profil
Vi söker dig som är nyexaminerad eller i början av karriären. Vi ser gärna att du har genomgått juristutbildningen med goda betyg, är analytisk, och formulerar dig mycket väl i både tal och skrift, såväl på svenska som engelska. Ett särskilt intresse eller erfarenhet av att ha jobbat med arbetsrättsliga frågor ser vi som en fördel. Vi förutsätter att du är engagerad i ditt arbete, är social och är lätt att samarbeta med.

Är du intresserad?
Skicka CV och ett personligt brev till: jenny.hellberg@elmzell.se senast den
1 december 2019. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Jenny Hellberg eller Sofia Lysén på 08-21 16 04.

Mer information om oss hittar du på www.elmzell.se


Dela sidan:
Skriv ut: