Översikt


Hittar du inte vad du letar efter? Klicka här för att söka.
Annons
Annons

Biträdande jurist till Advokatfirman Engström i Malmö

Har du nyligen tagit juristexamen och vill starta eller fortsätta din karriär på en affärsjuridisk byrå med internationell prägel och en tydlig inriktning mot Tyskland? Välkommen till Advokatfirman Engström & Co i Malmö!

OM OSS

Advokatfirman Engström & Co är en medelstor byrå med mångårig erfarenhet inom svensk och internationell affärsjuridik. Vi biträder våra klienter huvudsakligen inom bolagsrätt, fastighetsrätt, avtalsrätt, arbetsrätt och tvistlösning. Våra klienter är både större och mindre företag från Sverige och utlandet, huvudsakligen Tyskland, men även tyska privatpersoner. Vi värdesätter och jobbar aktivt för ett öppet och förtroendefullt samarbetsklimat med stark laganda, högt i tak, work-life-balance och ett proaktivt arbetssätt i förhållande till våra klienter.

OM DIG

Vi söker dig som nyligen tagit juristexamen och vill arbeta med affärsjuridik i en internationell miljö. Du kan också ha ett par års relevant arbetslivserfarenhet, till exempel från byrå eller domstol. Som person behöver du vara noggrann, strukturerad och ha goda kunskaper i juridik samt en god förståelse för konsultrollen.
Eftersom en stor del av våra klienter är utländska behöver du ha mycket goda kunskaper i engelska. Goda kunskaper i tyska är starkt meriterande.

OM ROLLEN

Som biträdande jurist utför du kvalificerat juridiskt arbete för byråns och våra klienters räkning. Du kommer både arbeta självständigt och i team och få löpande stöd av våra mer seniora medarbetare. Vi erbjuder dig en trevlig och familjär arbetsplats med goda möjligheter till personlig och karriärmässig utveckling genom utbildning, mentorskap och mycket eget ansvar.

ANSÖKAN

Skicka din ansökan med CV, betyg och övriga relevanta intyg till bettina.schutz-garden@advokat-engstrom.se senast 31/10 2021. Intervjuer sker löpande och rollen kan tillsättas före sista ansökningsdag.


Dela sidan:
Skriv ut: